ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ


Κ. Δήμαρχε

Στις 22/09/2014 είχατε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι σαν παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα τους. Τα αιτήματα αυτά στείλανε και στις δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ..

Επειδή ορισμένα από τα αιτήματα έχουν σχέση με τον προϋπολογισμό του Δήμου ο οποίος έτσι και αλλιώς θα έλθει για συζήτηση στο Δ.Σ. το επόμενο διάστημα πιστεύουμε ότι πρέπει να φέρετε άμεσα για συζήτηση το υπόμνημα του Ε.Κ.Θ. Αλώστε τα ζητήματα της ανεργίας και η μείωση των δημοτικών τελών για τους ανέργους έτσι και αλλιώς θα πρέπει να συζητηθούν στο Δ.Σ.

Παρακαλούμε να φέρετε για συζήτηση, στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα γίνει , το υπόμνημα του Ε.Κ.Θ.
Ηγουμενίτσα 25/11/2014
Για την «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Δώρης Δήμας 

Υ.Γ. Ο Δώρης μας έστειλε και την χθεσινή ανακοίνωση του εργατικού κέντρου για την συνάντηση στις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε το σχόλιό μας πως άργησε, το ΕΚΘ, δύο μήνες να μας στείλει το δελτίο τύπου ήταν ΑΚΥΡΟ και ζητάμε συγνώμη για το λάθος μας.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.