Δημοσιογράφος επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΟΛΗΓ μπροστά στην Άννα Ασημακοπούλου και τον Υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα

Δημοσιογράφος επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΟΛΗΓ μπροστά στην Άννα Ασημακοπούλου και τον Υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα


Ένα ακόμα επεισόδιο δημιούργησε ο δημοσιογράφος - εκδότης και πρώην Δήμαρχος Σαγιάδας Βαγγέλης Μάστορας, κατά τη χθεσινή γιορτή της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, για τα 40 χρόνια της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.


Μετά το τέλος της εκδήλωσης την ώρα που οι επίσημοι κάθισαν για καφέ στο μπαρ του ξενοδοχείου Angelica Pallas, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο δημοσιογράφος πλησίασε με άγριες διαθέσεις τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Διαμάντη και του επιτέθηκε λεκτικά με ακαταλόγιστες εκφράσεις και απειλές του στυλ "θα δεις τι θα σου κάνω ΕΓΩ", μπροστά στην εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Ασημακοπούλου αλλά και τον Βουλευτή Θεσπρωτίας και Υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα.

Ο κ. Μάστορας επιτέθηκε στον κ. Διαμάντη, με αφορμή την απόρριψη από το ΔΣ του Οργανισμού, πρότασής του για διαφημιστική προβολή αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, για τη προβολή του λιμανιού της Ηγουμενίτσας ως προορισμό κρουαζιέρας, στην ορεινή Άρτα.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι οποίοι και απομάκρυναν με δυσκολία τον δημοσιογράφο, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού.
Δημοσιογράφος επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΟΛΗΓ μπροστά στην Άννα Ασημακοπούλου και τον Υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα Δημοσιογράφος επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΟΛΗΓ μπροστά στην Άννα Ασημακοπούλου και τον Υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.