Απάντηση του Ερρίκου Μητσιώνη στη Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

Απάντηση του Ερρίκου Μητσιώνη στη Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας


Αγαπητή μου Μαρίνα, η Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ηπείρου στην οποία δεν συμμετείχες ούτε εσύ ούτε το δεύτερο μέλος Σταύρος Κώστας ως εκπρόσωποι της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρεβέζης , έλαβε μία απόφαση ομόφωνα την οποία και ανακοίνωσε Δημόσια. 
Η απόφαση αυτή εκφράζει τους συμμετέχοντες στην λήψη της και απο ότι γνωρίζω συμφωνούν με αυτή και οι εκπρόσωποι της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρτας. 
Με την απόφασή μας αυτή εκφράζουμε την ανάγκη να μην διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ και δεν παίζουμε το παιχνίδι ούτε του Βενιζέλου ούτε του Γιώργου Παπανδρέου.
Είμαστε ΠΑΣΟΚ και δεν μπαίνουμε στη λογική των συσχετισμών με την μια η την άλλη μεριά . 
Πράγματι είχαμε πάρει απο το καλοκαίρι απόφαση να προηγηθεί του Συνέδριου της Δημοκρατικής Παράταξης ένα Συνέδριο ΠΑΣΟΚ. 
Αυτή η απόφασή μας δεν έχει αλλάξει όμως εάν επιμείνουμε σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην πρόταση αυτή είναι σαν να ταυτιζόμαστε με την πρόταση της μιάς πλευράς ενώ η απόφασή μας είναι ενωτική και όχι διασπαστική. 
Εμείς σεβαστήκαμε την απόφαση που πήρατε σαν Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας για την μη στήριξη του εγχειρήματος της Δημοκρατικής Παράταξης. 
Σεβαστείτε και εσείς τις θέσεις των υπολοίπων.
 
Σε ευχαριστώ πάντως για την παρέμβασή σου.
 
Συντροφικά
Ο Γραμματέας
Ερρίκος Μητσιώνης 
Διαβάστε επίσης για το θέμα:
Απάντηση του Ερρίκου Μητσιώνη στη Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Απάντηση του Ερρίκου Μητσιώνη στη Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.