ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά μας χάρισαν οι καθηγητές και μαθητές του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας το περασμένο Σάββατο στο Πάνθεον. 


Μαθητές και καθηγητές του Ωδείου μας ταξίδεψαν στην κλασική μουσική και μας υπενθύμισαν τις δυνατότητες και την υπεροχή των κλασσικών μουσικών οργάνων. 


Το πρόγραμμα περιελάμβανε έργα για βιολί και πιάνο των Rieding, Wolfhart, Vivaldi, Mozart, Kayser και Accolay. 
 
Μικροί και μεγάλοι μαθητές απέδωσαν άριστα τα κομμάτια τους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το μουσικό τους ταλέντο και ταμπεραμέντο και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από το ακροατήριο. 


Υπεύθυνος καθηγητής για την εν λόγω συναυλία ήταν ο καθηγητής βιολιού του ωδείου κ. Κώστας Λεοντάρης. 


Την παράσταση έκλεψε η καθηγήτρια μονωδίας του ωδείου κ.Λία Κολυτά, η οποία τραγούδησε ένα κομμάτι του Mozart, ενώ τη συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια πιάνου κ.Ολγα Αναστασίου. 


Της συναυλίας προηγήθηκε σεμινάριο βιολιού για τους μαθητές του ωδείου και όχι μόνο, από τον καθηγητή πανεπιστημίου Σπύρο Γκικόντη. 


Χορηγός των εκδηλώσεων ήταν η ANEK LINES, Σταύρος Μπακολιάς & Σια Ε.Π.Ε. 


Επόμενες εκδηλώσεις του Ωδείου μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι: την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου συναυλία με τους μαθητές της προκαταρκτικής τάξης όλων των σχολών του ωδείου και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. 


ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.