Η στοργή ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση της γιορτής για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Η στοργή ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση της γιορτής για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία 
 
 

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αναπηρία Ν.Θεσπρωτίας θέλει να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που μας στήριξε έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την γιορτή μας την 3η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. 
 
Συγκεκριμένα:
Τζιοτζιοβίλλη Μαρίνα - Marina
Ανδρέου Μαριάννα 
Γιόγιακα Δήμητρα – Δήμητρα 
Τσιάπος Νικόλαος - So chic
Ζέρβας Γιώργος 
Γιούλη Τάμπα – Rainbow 
 Χριστάκης Κώστας-Quattro
Μαργαρίτη Χρύσα 
Καίσαρη Στέλλα
Ντάσιος Ορέστης 
Λαμπρούση Χριστίνα – Angels 
Π.Τζώρτζη – Κ. Μητσέλος
Πολίτη Χριστίνα 
Λευθεριώτης Κώστας – Prospero 
Cantrel Διαφημιστική
Ράπτη Χριστίνα 
Λιαγκάκη Χριστίνα 
Gus 
Λάμπρης Γιώργος-Πρότυπο Ωδείο
Μούκας Γιώργος – Must 
Pelorus – Εθελοντική Οργάνωση
Καραλή Σοφία 
Μπάρμπας Γιώργος – Trax by Barbas
Καίσαρη Ελένη 
Παπαιωάννου Σύλβια - Sylvia
Πασιάκου Αφροδίτη 
Παππά Δήμητρα – Fifth Avenue
Φωτιάδη Άννα Παυλίδης - Fitness
Πέτρου Πόπη – Steps shoes and purses
Accesotree – Γόγαλη Λένα Ρούλα Μπούτρη - Shoes
GiGi’o Ταγκατίδου Γεωργία – T&G
Ιωάννου Θάνος, Ποτά – Αναψυκτικά 
Διαμάντη Όλγα, Αρχιτέκτονας  
Αναστασίου Βαγγέλης, Ηλεκτρολόγος 
Πάντου Βασιλική, Διακοσμήτρια
Κολιούσης Γιώργος, Πολ.Μηχανικός 
Ντόρκου Ειρήνη, Φυτώριο

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φωτογράφους μας που προχώρησαν τις ιδέες μας ένα βήμα παραπέρα:
  • Δήμος Απόστολος
  • Μασούρας Χρήστος
  • Παπαλάμπρου Αντώνης
  • Ρούμπης Τάσος
  • Σακαρέλλης Βασίλης

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν και φυσικά όλους όσους ήρθαν και παρακολούθησαν τη γιορτή μας
Read More »
Η στοργή ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση της γιορτής για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία Η στοργή ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση της γιορτής για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Ένας διακινητής και δύο παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Ένας διακινητής και δύο παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα


Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα (τράκτορας-επικαθήμενο), διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μετέφερε στο χώρο του φορτίου, τους ανωτέρω μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα.
Read More »
Ένας διακινητής και δύο παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα Ένας διακινητής και δύο παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Συλλογή τροφίμων από ΓΣ Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Συλλογή τροφίμων από ΓΣ Πρωτέα Ηγουμενίτσας


Ο σύλλογος ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ -ΣΤΙΒΟΣ και φέτος ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των αναγκών της Εκκλησιαστικής Στέγης Μητροπόλεως Παραμυθίας.

 
 
Όπως με επιτυχία κάναμε πέρυσι, έτσι και φέτος τα συγκεντρωμένα τρόφιμα θα παραδοθούν στην Εκκλησία της Ευαγγελίστριας από τους αθλητές του συλλόγου μας την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσης του συλλόγου μας για τους αθλητές μας .
 
Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας από Δευτέρα έως Παρασκευή 3 έως 5 και Σάββατο 9 με 12 π.μ και είδη μπορούν να συνεισφέρουν όλοι μας !!
Read More »
Συλλογή τροφίμων από ΓΣ Πρωτέα Ηγουμενίτσας Συλλογή τροφίμων από ΓΣ Πρωτέα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)


Όλο το βράδυ ήταν επί ποδός τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, του Δήμου Ηγουμενίτσας, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου για να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Από τις 3.30 τα ξημερώματα δόθηκε και πάλι στη κυκλοφορία ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά, ο οποίος είχε κλείσει από τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω κατολισθήσεων σε δύο σημεία.


Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία και στην παλιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων καθώς και στην παραλιακή οδό Ηγουμενίτσας.

Τα ανοιχτά θυροφράγματα βοήθησαν στο να εκτονωθεί ο ποταμός Καλαμάς από το τεράστιο όγκο υδάτων και η κυκλοφορία προς το Φιλιάτι διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Αυτή την ώρα βρέχει και πάλι στην πόλη της Ηγουμενίτσας ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη αλλά και τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλη να βρίσκονται στα σημεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, συντονίζοντας τις προσπάθειες των συνεργείων.
Read More »
Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα Ολονύχτια μάχη με τα νερά και τις λάσπες στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (+ΦΩΤΟ)


Τροχαίο ατύχημα με μικροτραυματισμό, σημειώθηκε εχτές στο βράδυ, λίγο πριν την πόλη της Παραμυθιάς, στο παλιό τυροκομείο.


Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και της προσπάθειας να αποφύγουν τη σύγκρουση με αγελάδα, ο οδηγός του ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να βγει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δεύτερο ΙΧ που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση.



Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ενός ΙΧ ενώ και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργερί το τμήμα τροχαίας Παραμυθιάς.
Read More »
Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (+ΦΩΤΟ) Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Ουράνιο τόξο στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Ουράνιο τόξο στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ)



Read More »
Ουράνιο τόξο στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ) Ουράνιο τόξο στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Κλειστός ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Κλειστός ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά
 

Κλειστός είναι αυτή την ώρα (1:34) ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά καθώς σε δύο σημεία στα "πετρέλαια" και στο "Καλάμι", έχουν πέσει μεγάλες πέτρες και χαλίκια στο οδόστρωμα.

Στο σημείο μεταβαίνει γκρέϊντερ της Περιφέρειας για να απομακρύνει τα μπάζα από τον δρόμο.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στην παλιά Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων στο ύψος του Μαυρουδίου. καθώς το οδόστρωμα έχει καλυφτεί με αρκετούς πόντους νερό.
Read More »
Κλειστός ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά Κλειστός ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Πλημμύρες και πάλι στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014
Πλημμύρες και πάλι στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Ηγουμενίτσα 6/12/2014 ώρα 00.05
Το χειρότερο σενάριο βλέπουν να ξετυλίγεται μπροστά τους κάτοικοι, καταστηματάρχες αλλά και ο κρατικός μηχανισμός στην Ηγουμενίτσα.

Η δυνατή βροχόπτωση είχε ξανά σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει με λασπόνερα η παραλιακή οδός από το ύψος της αστυνομίας μέχρι και το 2 Δημοτικό Σχολείο και αυτή τη στιγμή άντρες του λιμενικού και της τροχαίας έχουν διακόψει την κυκλοφορία.

Οι κάτοικοι με ξύλα προσπαθούν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Επί ποδός βρίσκεται όλος ο κρατικός μηχανισμός, Δήμου και Περιφέρειας, και όλοι επεύχονται στις επόμενες ώρες, τα δύο ρέματα να κατεβάσουν μεγάλο όγκο νερού.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.
Read More »
Πλημμύρες και πάλι στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Πλημμύρες και πάλι στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.