ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Μια πόλη που ψάχνει την ταυτότητά της. Θα την βρει; Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Μια πόλη που ψάχνει την ταυτότητά της. Θα την βρει;
Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο


Μετά από πέντε μήνες ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Δημοτική αρχή, τι έχει να δείξει σαν αποτέλεσμα της λήψης μέτρων για την βελτίωση της εικόνας και της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης μας;

Αρχικά λέμε μπράβο στον δήμαρχο και ειδικά στον αντιδήμαρχο, Κ. Μήτση για την εφαρμογή των κανόνων έναντι στην ασύστολη κατάληψη της πόλης μας από τα καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα και όχι μόνο.

Επιτέλους οι δρόμοι άνοιξαν και οι πολίτες κυκλοφορούν ελεύθερα. Αυτό αξίζει επιβράβευσης από όλους. 



Μετά από αυτό περιμέναμε ότι θα συνεχίσετε ώστε να βελτιωθεί η πόλη. Αντίθετα, βλέπουμε μια αδράνεια, μια χειμερία νάρκη. Ελπίζουμε πως αυτή η παύση θα τελειώσει και θα συνεχίσετε αυτό που ξεκινήσατε.

Εμείς, μια παρέα ευαίσθητων πολιτών, σας επισημαίνουμε κάποια προβλήματα της πόλης.

Μαζέψτε ό,τι περιττό υπάρχει αφημένο από εδώ και από εκεί στο κέντρο της πόλης όπως ομπρέλες σκίασης και τις βάσεις τους, γλάστρες, ζαρντινιέρες, καφάσια, σφουγγαρίστρες, πάγκους, ψυγεία και διάφορα άλλα αντικείμενα που είναι αφημένα παράνομα.

Καθαρίστε και τοποθετήστε σωστά τις μεταλλικές σχάρες στις βάσεις των δέντρων στα πεζοδρόμια γιατί είναι επικίνδυνες για πρόκληση ατυχήματος.

Ξηλώστε στους πεζοδρόμους τις χαλασμένες διαφημιστικές ηλεκτρονικές συσκευές. 



Στην παραλιακή, κατά μήκος του ‘’ΠΑΝΘΕΟΝ’’ , διορθώστε τους χαλασμένους τοίχους γύρω από τους φοίνικες.

Με τις απαράδεκτες τουαλέτες απέναντι από το Δημαρχείο, τι θα κάνετε;

Με τα φουγάρα των καταστημάτων εστίασης τα οποία δεν καθαρίζονται ποτέ, ρυπαίνουν και όποιοι έχουν την «τύχη» να είναι τα σπίτια τους δίπλα, από τους καπνούς και τις βρωμιές, είναι αδύνατο να ζουν σε αυτά. 



Σας ρωτάμε Κύριε Δήμαρχε, αυτά τα έχετε υπ’ όψιν; Αν ναι, τι προτίθεστε να κάνετε;

Και καλά η προηγούμενη Δημοτική αρχή, εξολοκλήρου τιμωρήθηκε όπως της άξιζε.

Εσείς και οι καινούριοι σύμβουλοι του τοπικού διαμερίσματος τι κάνουν; Μήπως είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και δεν βλέπουν, δεν ακούνε τίποτα;

Ρωτήστε παρακαλούμε τους ίδιους τους κατοίκους του κέντρου αν έχουν δει έναν σύμβουλο να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του κέντρου.

Διατυπώνουμε μερικά ερωτήματα. 


Μια παρέα πολιτών είμαστε, εν αναμονή της συνέχειας….
«Οι Ευαίσθητοι Πολίτες».
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Μια πόλη που ψάχνει την ταυτότητά της. Θα την βρει; Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Μια πόλη που ψάχνει την ταυτότητά της. Θα την βρει;  Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.