Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα


Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της Θεσπρωτίας και στην Πρέβεζα, εφτά άτομα για διάφορα αδικήματα. 



Αναλυτικότερα:
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθη χθες (28-02-2015) το μεσημέρι στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να μεταφέρει, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, δύο 24χρονους ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.

· Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (28-02-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους, για φοροδιαφυγή. 



· Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν χθες (28-02-2015) το πρωί στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 31 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο (2) ετών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για εμπρησμό από αμέλεια δασικής έκτασης, πράξη που έγινε την 07-06-2003 στην Τερψιθεα Αττικής, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης δύο (2) ετών για παραβίαση όρων αναστολής ποινής.

· Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη χθες (28-02-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, ένας 31χρονος υπήκοος Ιράκ, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστή ταυτότητα Φινλανδίας, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.