Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ)

Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, μίλησε στον Prisma 95,1 με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς με στόχο για να βρεθεί μια επωφελής λύση από την νέα κυβέρνηση.

Ο κ. Κάτσης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της συμφωνίας στις 20 Φεβρουαρίου σχολιάζοντας ότι είναι λογικό να μην είναι ακόμα εμφανή, καθώς όσο προχωράνε οι διαδικασίες εξειδικεύονται με αποτέλεσμα να είναι χρονοβόρες . 

«Όμως αποφασίσαμε», τόνισε ο βουλευτής «να υποστούμε αυτό το τίμημα που επιτείνει το ζήτημα της ρευστότητας προκειμένου να επενδύσουμε σε προοπτικές ανάπτυξης. 

« Το μαρτύριο της σταγόνας» θα υπάρχει μέχρι τον Ιούνιο που θα έχουμε την τελική διαπραγμάτευση. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η κυβέρνηση αποσκοπεί σε μια Ευρώπη της ανάπτυξης και όχι της λιτότητας, επομένως στη διαδρομή θα βρούμε εμπόδια».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

 
Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ) Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.