Δήμος Ηγουμενίτσας: Ξαφνικά θυμήθηκαν πως φέτος θα έχουμε Καλοκαίρι

Δήμος Ηγουμενίτσας: Ξαφνικά θυμήθηκαν πως φέτος θα έχουμε Καλοκαίρι



Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα την έγκριση πρόσληψης οκτώ ναυαγοσωστών για τις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας, με τρίμηνη σύμβαση .

Ο λόγος του κατεπείγοντος, σύμφωνα με την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, συνίσταται στο ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης (προκήρυξη, δημοσίευση, συμβάσεις κλπ) ώστε οι ναυαγοσώστες να είναι στις παραλίες από την 1η Ιουνίου.

Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα πήραν χαμπάρι στον Δήμο Ηγουμενίτσας πως ... και φέτος, από 1η Ιουνίου, θα έχουμε Καλοκαίρι. 

Εκτός και εάν το ήξεραν και καθυστέρησαν σκοπίμως, ώστε τόσο ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των ναυαγοσωστών να γίνει εν τάχει, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, όσο και η κατασκευή των ανύπαρκτων πύργων για τους ναυαγοσώστες να γίνει με ... απευθείας ανάθεση.


Δήμος Ηγουμενίτσας: Ξαφνικά θυμήθηκαν πως φέτος θα έχουμε Καλοκαίρι Δήμος Ηγουμενίτσας: Ξαφνικά θυμήθηκαν πως φέτος θα έχουμε Καλοκαίρι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.