Σχόλιο αναγνώστη για τα Σύβοτα

Σχόλιο αναγνώστη για τα Σύβοτα



Ή ο δήμος θα επιτρέπει σε όλους με κανόνες να κάνουν επεκτάσεις νόμιμες και να εισπράττει λεφτά που είναι πολύ σημαντικό για το δήμο αυτό ή δεν θα επιτρέπει σε κανέναν. Η τρίτη επιλογή μας έχει φτάσει εδώ σαν χώρα.

Θα πρότεινα επίσης να υπάρξει μια άμεση λύση στο λιμάνι των Συβότων και το λιμενικό να βάλει μια τάξη και επίσης να εισπράττει λεφτά για κάθε θέση για να σταματήσει η αναρχία και η ανομία (καβγάδες και άλλες καταστροφές που προκαλούνται από αυτήν την κατάσταση για τα σκάφη που θέλουν να δέσουν με ασφάλεια).

Δεν μπορεί να γίνεται αυτό το μπάχαλο στα Σύβοτα και από την άλλη να παραπανιόμαστε γιατί δεν έρχεται ο τουρίστας με τα ακριβά σκάφη να αφήσει λεφτά κοκ.

Ας αναρωτηθούμε όλοι στα Σύβοτα τι κάνουμε στραβά τόσα χρόνια με την ασυνεννοησία και με την χαμηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βλέπε καθαριότητα, δρόμους, κεντρική πλατεία, λιμάνι, το μπάχαλο με τις καρέκλες, σήμανση, σκουπίδια στις παραλίες κλπ.

Αν μπει τάξη είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε να κερδίσουμε και να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο αυτόν τον ευλογημένο τόπο προς όφελος τόσο του τουρίστα όσο και δικό μας. 
 
Αυτό σημαίνει Ανάπτυξη και πρόοδος.
Σχόλιο αναγνώστη για τα Σύβοτα Σχόλιο αναγνώστη για τα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.