Σκουπιδότοπος η παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας

Σκουπιδότοπος η παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας


Τελικά σε αυτήν την περιοχή τίποτα δεν κρατάει παραπάνω από ένα μήνα. Έτσι έγινε και με τον τελευταίο καθαρισμό στο δρέπανο που πραγματοποιήθηκε 26/04/2015 από διαφόρους φορείς, συλλόγους, εθελοντές. Και ενώ ο καθαρισμός εκτελέστηκε με επιτυχία, ο δήμος δεν έχει την ίδια ευαισθητοποίηση όπως οι πολίτες που συμμετείχαν στον καθαρισμό.

Όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το  e-igoumenitsa.gr , οι κάδοι ξεχειλίζουν από σκουπίδια μπροστά από το κατάστημα του κεντρικού καθώς και από το camping τα οποία έχουν διασκορπιστεί στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ σε άλλο σημείο του δρεπάνου και συγκεκριμένα δίπλα από τις τουαλέτες του 1ου αναψυκτηρίου (soho) όπου η pelorus απομάκρυνε από την λιμνοθάλασσα, παλέτες, λαμαρίνες, καδρόνια κλπ, τα πράγματα έχουν μείνει ακριβώς όπως τα άφησε καθώς η αποκομιδή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Προφανώς ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί ουσιαστικά και με την παραλία δρεπάνου. Μην ξεχνάμε βεβαία ότι το δρέπανο για φέτος έχει πάρει Γαλάζια σημαία και είναι ντροπή να επικρατεί τέτοια κατάσταση. 
 
Σκουπιδότοπος η παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας Σκουπιδότοπος η παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.