Ασυνείδητοι έριξαν φόλες σε κεντρικά σημεία της Γλυκής, δίπλα από σπίτια με μικρά παιδιά.

Ασυνείδητοι έριξαν φόλες σε κεντρικά σημεία της Γλυκής, δίπλα από σπίτια με μικρά παιδιά.

 
 
Φόλες έριξαν ασυνείδητοι στην Γλυκή σε κεντρικά σημεία του χωριού, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων στην paramythia-online.gr και στην αστυνομία.

Μόνο εχτές και μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατοίκων της περιοχής και κτηνιάτρων, 2 σκύλοι σώθηκαν την τελευταία στιγμή, ωστόσο το γεγονός του ότι οι φόλες πετάχτηκαν διπλά από σπίτια με μικρά παιδιά, προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία.

Η Γλυκή είναι τουριστικό μέρος που προσελκύει φυσιολάτρες, ενώ αρκετοί από αυτούς έρχονται με τα ζώα τους, οπότε τα φαινόμενα αυτά προκαλούν ζημιά και στο τουριστικό προϊόν, αφού αν κάποιος τουρίστας χάσει το ζώο του από φόλες, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσει το πόδι του εκεί, πέραν από την δυσφημίσει την οποια θα προκαλέσει.

Τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς το οποίο διενεργεί και την σχετική έρευνα, ενώ όποιος γνωρίζει ή αντιληφθεί παρόμοια περιστατικά, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το 2666022222.
Ασυνείδητοι έριξαν φόλες σε κεντρικά σημεία της Γλυκής, δίπλα από σπίτια με μικρά παιδιά. Ασυνείδητοι έριξαν φόλες σε κεντρικά σημεία της Γλυκής, δίπλα από σπίτια με μικρά παιδιά. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.