ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τετάρτης, την εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Θεσπρωτίας και των ΔΗΜ.Τ.Ο ευθύνης της, στο ξενοδοχείο «ANGELIKA PALLAS» στην Ηγουμενίτσα, με σκοπό την ενημέρωση για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Στη συγκέντρωση, η οποία σημαδεύτηκε από την ένταση, ανάμεσα στον τέως Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μπέζα και στον τέως Δήμαρχο Σαγιάδας και σημερινό εκδότη κ. Μάστορα, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Κερκύρας κ. Στέφανος Γκίκας.


Η ένταση και κυρίως η κριτική (με άκομψο τρόπο όπως συνήθως) του κ. Μάστορα, προκάλεσε την άτακτη φυγή του κ. Μπέζα από την αίθουσα (για ακόμα μία φορά), ο οποίος αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών κκ Λώλος και Παππάς, οι πρώην Βουλευτές του κόμματος κκ Βεζδρεβάνης και Μπέζας, καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Άλκης Λάμπρου.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την εκδήλωση, ενώ το στιγμιότυπο με την ένταση μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.