Φοιτητής στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας με βαθμό 2,17

Φοιτητής στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας με βαθμό 2,17


Υποψήφιος εισάγεται στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων των ΤΕΙ με έδρα στην Άμφισσα με βαθμό πρόσβασης 1,13.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, πρόκειται για υποψήφιο ο οποίος συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2013, παραδίδοντας ουσιαστικά λευκή κόλλα σε όλα τα μαθήματα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει συνολικά 970 μόρια και βαθμό πρόσβασης 1,13. Φέτος κατάφερε, χωρίς εξετάσεις, να εισαχθεί στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων στο ΤΕΙ Άμφισσας.

Φέτος πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, σημειώθηκε ρεκόρ χαμηλών βαθμολογιών εισαγωγής. Με βαθμό πρόσβασης 3,3 - πρόκειται για την χαμηλότερη βαθμολογία εισαγωγής σε πανεπιστημιακή σχολή - ένας υποψήφιος εισάγεται στο τμήμα Ιταλικής Γλώσσας της Θεσσαλονίκης, ενώ το ρεκόρ εισαγωγής με την χαμηλότερη βαθμολογία σε ΤΕΙ ανήκει σε έναν υποψήφιο που εισάγεται στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ηγουμενίτσας με 2,17.

Φέτος συνολικά 106 τμήματα (92 ΤΕΙ και 14 πανεπιστήμια) από τα 463 – δηλαδή το 23% – θα δεχθούν φοιτητές με βαθμό χαμηλότερο του 10. 
 
Η δυσκολία των θεμάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις έφερε κακές επιδόσεις που οδήγησαν σε πτώση τις βάσεις που επέστρεψαν στα επίπεδα του 2012. 
 
Σε 247 σχολές σημειώθηκε πτώση και σε 216 άνοδος.
Φοιτητής στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας με βαθμό 2,17 Φοιτητής στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας με βαθμό 2,17 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.