Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ)



ΠΡΟΣ:
6η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας 6ype@dypede.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας grafeio.dimarxou@1345.syzefxis.gov.gr
- Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας villioue@apdhp-dm.gov.gr
- Ράδιο Ηγουμενίτσα


Διατηρώ τουριστικό κατάστημα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, και έξω από το κατάστημα μου υπάρχει στον δρόμο μια σχάρα για να απορροφάει τα όμβρια ύδατα. Στην συγκριμένη σχάρα,(και όχι μόνο) καταλήγουν και σωλήνες οι οποίες πολύ συχνά "τρέχουν" μέσα τους διάφορα υγρά, (όχι όμβρια ύδατα, διότι αυτό συμβαίνει μέσα στο καλοκαίρι που έχει να βρέξει πάνω από 30 μέρες) με αποτέλεσμα τις έντονες δυσοσμίες σε όλη την διάρκεια της ημέρας οι οποίες πολλές φορές γίνονται ανυπόφορες. Επίσης σωλήνες οι οποίοι καταλήγουν μέσα στην σχάρα για τα όμβρια ύδατα έχουν τοποθετηθεί από ερασιτεχνικά συνεργεία με πρόχειρο τρόπο, και χωρίς σχετική άδεια, που όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και βίντεο που στέλνω, δεν είναι ούτε καν κάτω από την επιφάνεια του δρόμου, με αποτέλεσμα τα πρόχειρα μπαλώματα για να τον σφραγίσουν και να μην φαίνεται έχουν σπάσει και υπάρχει επίσης κίνδυνος να σπάσει και ο σωλήνας εφόσον περνάνε από πάνω του αυτοκίνητα, φορτηγά και κάθε τροχοφόρο όχημα, με ότι μπορεί να ακολουθήσει στην δημόσια υγεία ύστερα από διαρροές υγρών αγνώστου προέλευσης.

Ύστερα από προφορική μου αναφορά στον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Μήτση Σωτήριο, που του υπέδειξα το πρόβλημα, από τον περασμένο χειμώνα, με διαβεβαίωσε πως θα επιληφθεί άμεσα ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου και το πρόβλημα συνεχίζεται. Ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα με κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία, πως είναι δυνατόν να το αμελούν και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλα χωρίς σημασία και ουσία ζητήματα? Ακόμα και αν επικαλεστούν όγκο υποχρεώσεων, έπρεπε το συγκεκριμένο πρόβλημα να λυθεί το συντομότερο διότι αποσκοπεί στην δημόσια υγεία και όχι σε προσωπικά συμφέροντα.

Καλώ λοιπόν, το αρμόδιο τμήμα της 6η Δ.Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας να προβεί σε αυτοψίες με τα απαραίτητα συνεργεία και να μεριμνήσει για την άμεση λύση του προβλήματος (συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων σχαρών) με κίνδυνο την δημόσια υγεία.


Επίσης θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να δώσει μια λογική εξήγηση ο Αντιδήμαρχος για την αδιαφορία που έδειξε στο πρόβλημα.


Παραθέτω φωτογραφίες και βίντεο
 
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ) Σύβοτα: Δυσοσμίες και σωληνώσεις μέσα στις σχάρες όμβριων υδάτων (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.