ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ)

ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ)


Παραμονή δεκαπενταύγουστου και η κεραία κινητής τηλεφωνίας, στην οποία, μάλλον είναι μέτοχος και το Ελληνικό Κράτος, υπέστη βλάβη.
Αν ζούσαμε σε πολιτισμένο κόσμο, η βλάβη αυτή θα αποκαθίστατο μέσα σε λίγες ώρες.
Δυστυχώς όμως ζούμε στην Ελλάδα.
Γι’ αυτό και η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα.
Το τραγικό όμως αυτής της υπόθεσης, είναι ότι οι κάτοικοι της περιοχής (πρώην Επαρχία Φιλιατών) που οι μοίρα τους έταξε να ζουν στα σύνορα με τη μη Ευρωπαϊκή Αλβανία, εξυπηρετήθηκαν όλο αυτό το διάστημα, με … Αλβανικό σήμα της συγκεκριμένης Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας.
Με τη διαφορά όμως, ότι όσοι έκανα χρήση του σήματός της, υπέστησαν και το κόστος της διπλής χρέωσης, αφού το σήμα ήταν ξένης Χώρας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσοι αντιλήφθηκαν αυτό το τραγελαφικό γεγονός, πρόλαβαν και έκλεισαν τα τηλέφωνά τους με τις επιπτώσεις βέβαια, της αποκοπής τους, επικοινωνιακά, με τους συγγενείς και φίλους τους, δεκαπενταύγουστα.
Οι υπόλοιποι όμως;
Θα αντιληφθούν αυτό το γεγονός, όταν πάρουν στα χέρια τους, τους λογαριασμούς του μηνός.
Ας τους βοηθήσει η Παναγία, να μην υποστούν κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Βέβαια, αν ζούσαμε σε πολιτισμένο Κράτος, η συγκεκριμένη Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας, δεν θα διανοούνταν να προβεί σε χρέωση, όλες αυτές τις ημέρες της βλάβης.
Ζούμε όμως στην Ελλάδα.
Την Ελλάδα της αναρχίας.
Την Ελλάδα της ατιμωρησίας.
Την Ελλάδα που για ότι συμβαίνει, φταίει μόνο ο λαοντζίκος, ο οποίος και καλείται να πληρώνει με τη γνωστή επιταγή «σκάσε και πλήρωνε».
ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ) ΦΙΛΙΑΤΙ: ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (COSMOTE) - ΣΗΜΑ ΜΕΣΩ … ΑΛΒΑΝΙΑΣ! (ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.