Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Σμέρτο Θεσπρωτίας με 6.260 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Σμέρτο Θεσπρωτίας με 6.260 γραμμάρια κάνναβης


Συνελήφθησαν, χθες (12-10-2015) το απόγευμα στο Σμέρτο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο Σμέρτο Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να κινούνται πεζοί και να μεταφέρουν έναν ταξιδιωτικό σάκο, που περιείχε εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (6.260) γραμμαρίων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες εισήγαγαν στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, την ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε, με σκοπό να την προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 26χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Σμέρτο Θεσπρωτίας με 6.260 γραμμάρια κάνναβης Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Σμέρτο Θεσπρωτίας με 6.260 γραμμάρια κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.