Επαναπροσλήφθηκε ο Αντώνης Μπέζας στον Δήμο Πάργας;

Επαναπροσλήφθηκε ο Αντώνης Μπέζας στον Δήμο Πάργας;


Όχι πως θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι είμαστε αδιάφοροι για το δικαίωμα του τέως Βουλευτή και Υφυπουργού Αντώνη Μπέζα, να μεριμνήσει για τη συντήρηση της οικογένειάς του.
Κάθε οικογενειάρχης, φροντίζει να βρει δουλειά στα μέλη της, για να μη λείψει τίποτε από τα παιδιά του.
Γι’ αυτό και δεν διαμαρτυρηθήκαμε για την πράξη του, να διοριστεί στο Δήμο Πάργας, ως έμμισθος σύμβουλος και συνεργάτης του Δημάρχου.
Άσχετο αν αυτό εξέθεσε τον Αντώνη Νάστα, ανεπανόρθωτα, κατά τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοικοδημοτών του Δήμου του.
Γενικά η υπόθεση θα πρέπει να εκληφθεί σαν παρελθόν.
Γιατί, σύμφωνα με την αριθ. 26/2015 Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας, ο Αντώνης Μπέζας, προκειμένου να ανακηρυχθεί υποψήφιος Βουλευτής της εκλογικής Περιφέρειας Θεσπρωτίας (δεύτερος στη λίστα), για τις γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, παραιτήθηκε νομότυπα και εμπρόθεσμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του Π.Δ. 26/2012 από τη θέση που κατείχε, ως έμμισθος συνεργάτης του Δημάρχου Πάργας.
Ως εδώ όλα καλά, ως νόμιμα, έστω και ελεγκταία ως ηθικά.
 
Εκείνο που οφείλει να δημοσιοποιήσει ο Αντώνης Μπέζας, τόσο στην Π.Ε. Πρέβεζας, όσο και της Θεσπρωτίας, αν επανήλθε στο Δήμο Πάργας. 
Γιατί η Δημοτική Αρχή, όφειλε να αναρτήσει τουλάχιστον στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την προκήρυξη καθώς και τον διορισμό, μέσα στις προθεσμίες που προβλέπουν οι σχετικοί νόμοι του Κράτους.
Το τονίζουμε αυτό, γιατί από τον κύκλο του Μπέζα (δεν μιλάμε για αυλή, γιατί για κάτι τέτοιο, είναι εξεταστέα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των συμμετεχόντων σ’ αυτήν) ουδέποτε ουσιαστικά παραιτήθηκε.
Απλά, κάνοντας χρήση νόμου του Κράτους, σύμφωνα με τον οποίο, ο Κρατικός (άρα και Δημοτικός) υπάλληλος, δικαιούται να ανακαλέσει την παραίτησή του από τη δημόσια υπηρεσία, μέσα στην ανατρεπτική προθεσμία των τριάντα (30) ημερών, από την ημέρα πρωτοκόλλησής της. Ενέπαιξε την ίδια την Πολιτεία, παρασέρνονται σε λανθασμένη διαπίστωση το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας;
Αν, λοιπόν, ο Μπέζας έκανε αυτήν την καταχρηστική κίνηση, τότε, για μια ακόμη φορά εξέθεσε τον Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα, ως διαπράξαντα, τη ποινικά κολάσιμη, παράβαση καθήκοντος, βάσει της οποίας εκπίπτει του αξιώματος.
Είμαστε περίεργοι να πληροφορηθούμε από τους δύο Αντώνηδες, την αλήθεια, αν και πολύ φοβούμαστε πως θα επιλέξουν τη σιωπή, που είναι η πλέον απαξιωτική πράξη ενός αιρετού ή διορισμένου Κρατικού υπαλλήλου, σε βάρος του ίδιου του λαού.
Επαναπροσλήφθηκε ο Αντώνης Μπέζας στον Δήμο Πάργας; Επαναπροσλήφθηκε ο Αντώνης Μπέζας στον Δήμο Πάργας; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.