Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών των Νοσοκομείων

Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών των Νοσοκομείων


Στο δρόμο των προκατόχων τους στο θέμα των διοικήσεων των Νοσοκομείων φαίνεται ότι βαδίζουν ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής του κ. Παύλος Πολάκης.

Ετσι, το μεσημέρι της Τρίτης ξεκίνησε η αξιολόγηση των νυν διοικητών των Νοσοκομείων του ΕΣΥ από τα μέλη της νεοσυσταθείσας επιτροπής του υπουργείου, η οποία αποτελείται από τέσσερα πρόσωπα που έχουν θεσμικό ρόλο και έναν άνθρωπο της αγοράς.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν έχει καν θεσμικό ρόλο. Συμμετέχει ως σύμβουλος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Οι διοικητές έμειναν ενώπιον της επιτροπής για περίπου 20 λεπτά έκαστος και σύμφωνα με πληροφορίες ερωτούνταν για τους προϋπολογισμούς των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και το μέχρι τώρα έργο τους.

Εν ολίγοις, ερωτούνταν για θέματα τα οποία λίγο έως πολύ είναι - ή θα 'πρεπε να είναι - γνωστά στο υπουργείο Υγείας. Σήμερα, Τετάρτη, η διαδικασία συνεχίζεται με τους αναπληρωτές διοικητές.
Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών των Νοσοκομείων  Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών των Νοσοκομείων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.