Με 7 αθλητές ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου εδάφους

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
Με 7 αθλητές ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου εδάφους
 

Την Κυριακή 1η Μαρτίου θα γίνει στο αθλητικό κέντρο "Σκαμιές" στην Πηγή Τρικάλων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με τη συμμετοχή αθλητών της κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών, Ανδρών Β΄- Γυναικών Β΄, Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πρωτέας Ηγουμενίτσας θα συμμετέχει με τους αθλητές και αθλήτριες Τζοβάρα Εύη, Δημάκος Αλέξανδρος, Σωτηρίου Φαίη, Νούση Μάτα, Κατσέλης Ηλίας , Λιάκου Σίσσυ , Τριανταφύλλου Θωμάς.
 
Στην αποστολή μετέχουν οι προπονητές κ Βιρβίλης Κ και Καπρινιώτης Σ και ο συνοδός Δημάκος Αχιλλέας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!
Read More »
Με 7 αθλητές ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου εδάφους Με 7 αθλητές ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου εδάφους Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - Αμεσα οι 1.279 προσλήψεις σε δήμους της Ηπείρου Δείτε τις προσφερόμενες θέσεις ανά δήμο

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - Αμεσα οι 1.279 προσλήψεις σε δήμους της Ηπείρου
Δείτε τις προσφερόμενες θέσεις ανά δήμο


Μέχρι τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας για τις 32.000 θέσεις σε δήμους της χώρας, εκ των οποίων οι 1.279 είναι σε δήμους της Ηπείρου. 
Όπως τόνισε η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματος και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ανέργους. 
Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι άνεργοι θα κατατάσσονται σε προσωρινό πίνακα κατάταξης ανέργων, με βάση τα ακόλουθα αντικειμενικά κριτήρια: 
1) το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 
2) το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 
3) το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, 
4) την ηλικία και 
5) τον αριθμό των ανήλικων τέκνων. 

 
Αναλυτικά, ανά δήμο η κατανομή των προσφερόμενων 1.279 θέσων στην Ήπειρο, έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ: 160 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ: 21 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: 22 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ: 38 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ: 18 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ: 52 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ: 53 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: 100 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: 381 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ: 21 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: 24 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ: 25 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ: 49 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ: 45 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 118 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: 33 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: 64 θέσεις
ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: 55 θέσεις
Read More »
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - Αμεσα οι 1.279 προσλήψεις σε δήμους της Ηπείρου Δείτε τις προσφερόμενες θέσεις ανά δήμο  ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - Αμεσα οι 1.279 προσλήψεις σε δήμους της Ηπείρου  Δείτε τις προσφερόμενες θέσεις ανά δήμο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

2 τουριστικά λεωφορεία με 74 άτομα (25 παιδιά) με πλαστά χαρτιά σταμάτησαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
2 τουριστικά λεωφορεία με 74 άτομα (25 παιδιά) με πλαστά χαρτιά σταμάτησαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Δύο τουριστικά λεωφορεία, με Σκοπιανούς επιβάτες, σταμάτησαν το ταξίδι τους προς την Ανγκόνα της Ιταλίας, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εχτές τα μεσάνυχτα.

Από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας στους 74 επιβάτες των 2 λεωφορείων, διαπιστώθηκε πως οι 30 Σκοπιανοί υπήκοοι, οι οποίοι συνόδευαν 25 ανήλικα παιδιά, κατείχαν πλαστά ειδικά έντυπα σφραγίδας εισόδου της ΕΛΑΣ, ενώ τα διαβατήριά τους ήταν .

Συνελήφθησαν οι 30 Σκοπιανοί καθώς και 5 Έλληνες οι οποίοι ήταν οδηγοί και συνοδοί στα λεωφορεία.

Στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας κρατούνται οι 35 συλληφθέντες και φιλοξενούνται τα 25 ανήλικα παιδιά έως ότου παραληφθούν από την Αστυνομία και απελαθούν στην πατρίδα τους.

Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας
Read More »
2 τουριστικά λεωφορεία με 74 άτομα (25 παιδιά) με πλαστά χαρτιά σταμάτησαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 2 τουριστικά λεωφορεία με 74 άτομα (25 παιδιά) με πλαστά χαρτιά σταμάτησαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στη χώρα, εχτές (25.02.2015) μετά τα μεσάνυχτα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 26 ετών, για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί επέδειξαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου ενώ επιπρόσθετα σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. 



Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Read More »
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Μία σύλληψη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
Μία σύλληψη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Ένας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα στερούμενος νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Μία σύλληψη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Μία σύλληψη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΤΣΑ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΤΣΑ


Read More »
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΤΣΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Η Αφροδίτη και ο Άρης ερωτοτροπούν πάνω από την Αρχαία Ελίνα (Δυμόκαστρο) Πέρδικας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
Η Αφροδίτη και ο Άρης ερωτοτροπούν πάνω από την Αρχαία Ελίνα (Δυμόκαστρο) Πέρδικας



Την Παρασκεύη στις (20/02/2015) ο Γιώργος, ο Κώστας και η Σπυριδούλα, βρέθηκαν στην Αρχαία Ελίνα (Δυμόκαστρο) Πέρδικας.

Εκεί, σε αυτόν τον πανέμορφο αρχαιολογικό χώρο της Θεσπρωτίας, παρακολούθησαν και κατέγραψαν με τον φωτογραφικό τους φακό την πιο όμορφη σύνοδο της χρονιάς.

Την σύνοδο των δυο ερωτευμένων πλανητών Αφροδίτης και Άρη μαζί με την Σελήνη.

Σύμφωνα με την μυθολογία από την σχέση της Αφροδίτης με τον θεό του πολέμου Άρη γεννήθηκε η ωραία αρμονία, μια δεύτερη Αφροδίτη. 
Επίσης παιδιά της θεάς του έρωτα Αφροδίτης και του Άρη θεωρούνταν από την μια μεριά ο Φόβος και ο Δείμος και από την άλλη ο Έρως και Αντέρως.




Ο αρχαιολογικός χώρος του Δυμοκάστρου βρίσκεται σε λόφο νότια του όρμου Καραβοστάσι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Πρόκειται για τειχισμένο παράλιο αρχαίο οικισμό, ο οποίος έχει ταυτιστεί από τον Νickolas Hammond και το Σωτήριο Δάκαρη με την αρχαία Ελίνα, που αναφέρεται σε μολύβδινη επιγραφή από τη Δωδώνη.
Το όνομα είναι παράγωγο του εθνικού ονόματος Ελινοί, γνωστού από το Στέφανο Βυζάντιο θεσπρωτικού φύλου, το οποίο θεωρείται ότι κατοικούσε στην περιοχή Μαργαριτίου - Πλαταριάς - Πέρδικας.
Read More »
Η Αφροδίτη και ο Άρης ερωτοτροπούν πάνω από την Αρχαία Ελίνα (Δυμόκαστρο) Πέρδικας Η Αφροδίτη και ο Άρης ερωτοτροπούν πάνω από την Αρχαία Ελίνα (Δυμόκαστρο) Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ


Η Κ.Ο. Ηγουμενίτσας του Κ.Κ.Ε. σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9:00 μ.μ. στο “ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚO” στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας.
 
Η τιμή της πρόσκλησης είναι 13 ευρώ και περιλαμβάνει γεύμα, ποτό και ζωντανή Δημοτική μουσική

 
Read More »
ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ  ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Επίσκεψη του 1ου Λύκειου Ηγουμενίτσας στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
Επίσκεψη του 1ου Λύκειου Ηγουμενίτσας στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας


Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, 45 μαθητές από το 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας επισκέφτηκαν το Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας όπου ξεναγήθηκαν στην έκθεση και με την βοήθεια του προσωπικού πληροφόρησης του Φορέα ενημερώθηκαν για την προστατευόμενη περιοχή του ποταμού Καλαμά. 

 
Η ξενάγηση περιελάμβανε επίσης παρατήρηση ορνιθοπανίδας στο Δέλτα Καλαμά με τα τηλεσκόπια του Φορέα. Τέλος, στα παιδιά δόθηκε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις προστατευόμενες περιοχές των ποταμών Καλαμά- Αχέροντα και έλους Καλοδικίου.












Read More »
Επίσκεψη του 1ου Λύκειου Ηγουμενίτσας στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας Επίσκεψη του 1ου Λύκειου Ηγουμενίτσας στο Κέντρο Πληροφόρησης Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.