Δήμος Φιλιατών: Σύναψη δανείου ύψους 1.200.000 €

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Δήμος Φιλιατών: Σύναψη δανείου ύψους 1.200.000 €


Ο Δήμος Φιλιατών, σύμφωνα με την αριθμ. 26/2015 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, προτίθεται να προβεί στη σύναψη τοκοχρεολυτικού δανείου για τη χρηματοδότηση κατασκευής του έργου «Κατασκευή Συνδέσεων Δικτύου Αποχέτευσης Φιλιατών».

Σύμφωνα με το άρθρο 176 παρ. 1 του Ν. 3463/2006, καλεί όλα τα αναγνωρισμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, που διατηρούν υποκαταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου καθώς και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με την κατάθεση προσφορών σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την 24/4/2015 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Φιλιατών, Ελευθερίου Βενιζέλου 8, 46300 Φιλιάτες, υπόψη της Αρμόδιας Επιτροπής Παραλαβής Προσφορών Δανείου.

Το ύψος του δανείου ανέρχεται στο ποσό των: ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων ευρώ (1.200.000,00 €).

Η προσφορά για τη σύναψη του δανείου θα πρέπει να περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους:

-Ύψος δανείου (1.200.000,00 €)

-Το επιτόκιο το οποίο θα είναι είτε σταθερό είτε κυμαινόμενο

-Την χρονική διάρκεια αποπληρωμής

-Την ετήσια τοκοχρεολυτική δόση και τους λοιπούς ιδιαίτερους όρους δανειοδότησης

Η παρούσα θα δημοσιευτεί σε μια ημερήσια τοπική εφημερίδα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και θα αποσταλεί σε κάθε τράπεζα ή πιστωτικό ίδρυμα που έχει υποκατάστημα στο Νομό Θεσπρωτίας καθώς και στο Τ.Π. & Δ.
Read More »
Δήμος Φιλιατών: Σύναψη δανείου ύψους 1.200.000 € Δήμος Φιλιατών: Σύναψη δανείου ύψους 1.200.000 € Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από το πρωί "χτυπάει" στην Ηγουμενίτσα σπείρα που εξαπατά γονείς λέγοντας ότι τα παιδιά τους έχουν εμπλακεί σε τροχαίο

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
ΠΡΟΣΟΧΗ: Από το πρωί "χτυπάει" στην Ηγουμενίτσα σπείρα που εξαπατά γονείς λέγοντας ότι τα παιδιά τους έχουν εμπλακεί σε τροχαίο


Από το πρωί "χτυπάει" οργανωμένα στην Ηγουμενίτσα, σπείρα η οποία τηλεφωνεί σε ανυποψίαστους γονείς, για να τους ενημερώσει ότι δήθεν τα παιδιά τους ενεπλάκησαν σε θανατηφόρα τροχαία.

Αυτός που τηλεφωνεί προσποιείται το δικηγόρο και λέει στους γονείς ότι το παιδί τους κρατείται στην αστυνομία και ότι χρειάζεται να καταβάλουν ένα αρκετά υψηλό ποσό, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερο.

Ήδη έχουν καταγγελθεί αρκετά κρούσματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, και η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας καλεί τους πολίτες να μην πείθονται από άγνωστα τηλεφωνήματα και κυρίως να μην καταβάλουν τα χρήματα που τους ζητάνε οι απατεώνες.
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Από το πρωί "χτυπάει" στην Ηγουμενίτσα σπείρα που εξαπατά γονείς λέγοντας ότι τα παιδιά τους έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ΠΡΟΣΟΧΗ: Από το πρωί "χτυπάει" στην Ηγουμενίτσα σπείρα που εξαπατά γονείς λέγοντας ότι τα παιδιά τους έχουν εμπλακεί σε τροχαίο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Επίσκεψη του βουλευτή Μάριου Κάτση στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς για στήριξη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Επίσκεψη του βουλευτή Μάριου Κάτση στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς για στήριξη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης


Το Κέντρο Υγείας της Παραμυθιάς επισκέφθηκε την Τρίτη 14/04 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και συναντήθηκε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Κ.Υ. συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους ασθενείς και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς, τόνισαν την ανάγκη να στηριχθούν οι πρωτοβάθμιες δομές Υγείας και έκαναν λόγω για υποβάθμιση που επέφεραν οι μνημονιακές μεταρρυθμίσεις στον κλάδο. Ιεράρχησαν ψηλά στα αιτήματα την ανάγκη αντιμετώπισης προβλημάτων που σχετίζονται με το πλαίσιο χρηματοδότησης για αναλώσιμα και φάρμακα. Ζήτησαν ενίσχυση του προσωπικού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Υγείας και εξέθεσαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της συγχώνευσης των υγειονομικών οργανισμών. Τέλος αναφέρθηκαν σε διοικητικές στρεβλώσεις που σχετίζονται με τις εφημερίες του ιατρικού προσωπικού και την διακομιδή των ασθενών στα Νοσοκομεία Φιλιατών και Ιωαννίνων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας επιβεβαίωσε την στήριξή του στο πολύ σημαντικό έργο των πρωτοβάθμιων δομών υγείας και αναγνώρισε τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει το ανθρώπινο δυναμικό του Κ.Υ. Παραμυθιάς. Στη συνέχεια ανέλυσε τις πρωτοβουλίες και τις κατευθύνσεις της κυβέρνησης στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Στις άμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης που έχουν ήδη ξεκινήσει, είναι η αλλαγή του θεσμικού και νομικού πλαισίου για ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των ανασφαλίστων στο σύστημα περίθαλψης, η πλήρης και άμεση αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ, το ηλεκτρονικό σύστημα καταπολέμησης της διαφθοράς στις προμήθειες και η απλούστευση των διαδικασιών.

Τέλος ο κ. Κάτσης ζήτησε την συνδρομή των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας για την υπόδειξη των αναγκών σε εξειδικευμένο προσωπικό, με σκοπό την βέλτιστη στελέχωση του οργανισμού στα πλαίσια των νέων προσλήψεων που ανακοινώθηκαν στην Υγεία, για τις οποίες η Θεσπρωτία έχει ανακηρυχθεί , μεταξύ άλλων, ως νομός προτεραιότητας και άμεσης ανάγκης.
Read More »
Επίσκεψη του βουλευτή Μάριου Κάτση στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς για στήριξη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης Επίσκεψη του βουλευτή Μάριου Κάτση στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς για στήριξη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας



Ένας παράνομα εισελθών αλλοδαπός και ο 53χρονος αλλοδαπός διακινητής του, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τον ανωτέρω αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου στη χώρα με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.



Ένας 25χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε κρυμμένος στην αεροτομή Φ/Γ οχήματος, κατόπιν υποδείξεως του οδηγού, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής
 
 

Η Δήμαρχος του Δήμου Σουλίου

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

Επαναληπτική Δημοπρασία φανερή, πλειοδοτική και προφορική για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής του Δήμου Σουλίου , στις όχθες του ποταμού Αχέροντα για χρήσεις: Ράφτινγκ, Πώληση ψημένων σταχυών -Αραβόσιτος , Πώληση βιβλίων και Καντίνα.

Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου 2015 ,ημέρα Δευτέρα και ώρα από 11.00 π.μ μέχρι 12.00 π.μ ,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Παραμυθιά, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας εφ’ οσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές.

Τα προς εκμίσθωση τμήματα κοινόχρηστου χώρου, που βρίσκονται στις όχθες του Ποταμού Αχέροντα και στο υπ’ αριθμ 21 αγροτεμάχιο και εμφαίνονται στο σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα, όπως τούτα απαριθμούνται παρακάτω, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις προαναφερόμενες χρήσεις. Όλοι οι παρακάτω χώροι θα δημοπρατηθούν ξεχωριστά.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού και λήγει την 31-12-2016 , οπότε και ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον εκμισθωμένο χώρο.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη Δημοπρασία και επί ποινή αποκλεισμού του ,θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά :

1) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας αν είναι φυσικό πρόσωπο.

2) Σε περίπτωση συμμετοχής εταιρίας ή κοινοπραξίας ή ένωσης φυσικών ή νομικών προσώπων, έγγραφο νομιμοποίησης και εκπροσώπησης του συμμετέχοντος σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο και το καταστατικό για εταιρίες και κοινοπραξίες ή ειδικό πληρεξούσιο για την ένωση φυσικών ή νομικών προσώπων.

3) Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου περί μη οφειλής του συμμετέχοντος (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους αν είναι εταιρία ή όλα τα μέλη της ένωσης)

4) Βεβαίωση αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ), για χρέη προς το Δημόσιο του συμμετέχοντος καθώς και όλων των μελών σε περίπτωση ένωσης. Σε περίπτωση εταιρίας ή κοινοπραξίας, βεβαίωση στο όνομα της εταιρίας καθώς και όλων των μελών της.

5) Ασφαλιστική ενημερότητα.

6) Αντίγραφο (Επικυρωμένο) της άδειας παραμονής για αλλοδαπούς εκτός της Ε.Ε. ή άδεια παραμονής, εάν έχουν ιθαγένεια κράτους μέλους της Ε.Ε.

7) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 του συμμετέχοντος, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

8) Ειδικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο σε περίπτωση εκπροσώπησης συμμετέχοντα.

9) Έναρξη επιτηδευματία όπου από τον νόμο προβλέπεται.

10) Εγγύηση συμμετοχής: γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων περί παρακαταθέσεως σε αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή άλλου ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ομολογιών Δημοσίου, Τραπέζης, ή Οργανισμού κοινής ωφελείας, που αναγνωρίζεται για εγγυοδοσίες, ποσό ίσο προς το ένα δέκατο (1/10), του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης, που θα αντικατασταθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ποσού ίσου με το ανώτερο ποσοστό επί του ετησίου μισθώματος που επιτεύχθηκε.

- Οι υποψήφιοι για τη θέση της καντίνας , θα πρέπει να καταθέσουν αντίγραφο της άδειας , όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία καθώς και έκθεση της αρμόδιας Τουριστικής Αστυνομίας , ότι το αμάξωμα του αυτοκινήτου πληροί τους όρους της τουριστικής εμφάνισης.

12) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνουν ότι δεν είναι άμεσοι ή έμμεσοι οφειλέτες του Δήμου Σουλίου και των νομικών προσώπων αυτού, ότι δεν έχουν συμβληθεί με αυτούς, χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους, ότι δεν έχουν εμπλακεί με αυτούς σε οποιαδήποτε εκκρεμή δικαστική διένεξη, για οποιονδήποτε λόγο.

Δεν θα γίνουν δεκτοί στην δημοπρασία όποιοι πλειοδότες έχουν κηρυχθεί έκπτωτοι από συναφή δημοπρασία του Δήμου Σουλίου εντός της τελευταίας διετίας, λόγω μη τήρησης των όρων σύμβασης ή δεν έχουν αποχωρήσει με πρωτόκολλο παράδοσης από τους Δημοτικούς χώρους του Δήμου Σουλίου από προηγούμενες λήξασες συμβάσεις παραχώρησης.

Επίσης δεν θα γίνουν δεκτοί στη δημοπρασία όσοι έχουν κάνει αυθαίρετη χρήση τμήματος του ίδιου αγροκτήματος με την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας σ' αυτό.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει προσφορά για περισσότερες της μίας θέσεις, αλλά δεσμεύεται , μετά το πέρας της δημοπρασίας και τα αποτελέσματα κατακύρωσης, να επιλέξει μόνο μία (1) θέση από τις παραπάνω θέσεις δραστηριότητας ,σε περίπτωση που του κατακυρωθούν πλέον της μίας.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την μίσθωση για το χρόνο, από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης έως 31-12-2016 , ορίζεται το ποσό για τις κατωτέρω θέσεις:
  • Ρ1 (Ράφτινγκ) : 2.500 ΕΥΡΩ
  • Ρ2 (Ράφτινγκ) : 2.500 ΕΥΡΩ
  • Ρ4 (Ράφτινγκ) : 2.500 ΕΥΡΩ
  • Α1 (Πώληση ψημένων Σταχυών- Αραβόσιτος) : 200 ΕΥΡΩ
  • Α2 (Πώληση ψημένων Σταχυών - Αραβόσιτος) : 200 ΕΥΡΩ
  • Β1 (Πώληση βιβλίων ) : 400 ΕΥΡΩ
  • Β2 (Πώληση βιβλίων ) : 400 ΕΥΡΩ
  • Κ1 (Καντίνα) : 2.000 ΕΥΡΩ

Το μίσθωμα, όπως αυτό διαμορφωθεί κατά τη δημοπράτηση θα καταβληθεί κατά το ήμισυ (ήτοι κατά 50%) με την υπογραφή της σύμβασης και την παράδοση της χρήσης στον μισθωτή που επιλέχθηκε και κατά το υπόλοιπο ήμισυ (ήτοι κατά 50%) κατά το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου ημερολογιακού έτους , ήτοι έως την 10η Ιανουαρίου 2016 και θα επιβαρύνεται και με τυχόν τέλη, φόρους κ. λ. π.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται καθημερινά στο Δήμο Σουλίου και ώρες 08:00 – 14:00.
Read More »
Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, μίλησε στον Prisma 95,1 με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς με στόχο για να βρεθεί μια επωφελής λύση από την νέα κυβέρνηση.

Ο κ. Κάτσης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της συμφωνίας στις 20 Φεβρουαρίου σχολιάζοντας ότι είναι λογικό να μην είναι ακόμα εμφανή, καθώς όσο προχωράνε οι διαδικασίες εξειδικεύονται με αποτέλεσμα να είναι χρονοβόρες . 

«Όμως αποφασίσαμε», τόνισε ο βουλευτής «να υποστούμε αυτό το τίμημα που επιτείνει το ζήτημα της ρευστότητας προκειμένου να επενδύσουμε σε προοπτικές ανάπτυξης. 

« Το μαρτύριο της σταγόνας» θα υπάρχει μέχρι τον Ιούνιο που θα έχουμε την τελική διαπραγμάτευση. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η κυβέρνηση αποσκοπεί σε μια Ευρώπη της ανάπτυξης και όχι της λιτότητας, επομένως στη διαδρομή θα βρούμε εμπόδια».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

 
Read More »
Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ) Μάριος Κάτσης στον Prisma 95,1: "Αποφασίσαμε να υποστούμε το τίμημα της ρευστότητας για να επενδύσουμε στις προοπτικές ανάπτυξης" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών θερινής ένδυσης προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Η

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών θερινής ένδυσης προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Η


Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας διακηρύσσει Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με το Π.Δ. 28/80 και αφορά την προμήθεια « Ειδών θερινής ένδυσης προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Η» για το έτος 2015.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας στην οδό Ελευθερίας 7 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού στις 28 Απριλίου ημέρα Τρίτη και ώρα από 12:00 μ.μ, μέχρι 13:00 π.μ. .

Η προϋπολογισθείσα ενδεικτική δαπάνη για την προμήθεια αυτή είναι 10.140€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%).

Θα βαρύνει την πίστωση του Κ.Α.60.02 « Παρεπόμενες παροχές και έξοδα προσωπικού », του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2015 ποσού 15.000 ευρώ.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι 2% επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού με το Φ.Π.Α. και ανέρχεται στο ποσό των 202,80 ευρώ.

. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την διακήρυξη και τη μελέτη από τη γραμματεία της ΔΕΥΑΗ στον 3ο όροφο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2665023223 .

Τα έξοδα της δημοσίευσης θα βαρύνουν τον ανάδοχο.
Read More »
Διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών θερινής ένδυσης προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Η Διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών θερινής ένδυσης προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Η Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Εθελοντές της PELORUS απομάκρυναν τον κάδο "φάντασμα" από τη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Εθελοντές της PELORUS απομάκρυναν τον κάδο "φάντασμα" από τη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Χρειάστηκαν πάνω από 5 χρόνια κρατικής αδιαφορίας και δύο ώρες εθελοντικής προσφοράς, αλλά στο τέλος απομακρύνθηκε ο κάδος "φάντασμα" από τη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου.


Εχτές το απόγευμα, εθελοντές της PELORUS , έδωσαν ραντεβού στο Δρέπανο, και μετά από επίπονη προσπάθεια, αφού ο κάδος ήταν γεμάτος νερό και λάσπη, κατάφεραν όχι μόνο να τον απομακρύνουν αλλά και να τον ξανατοποθετήσουν σχεδόν άθιχτο στο σημείο από το οποίο είχε παρασυρθεί από τον αέρα, πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια.

 

Η δράση των εθελοντών της PELORUS, δεν πέρασε απαρατήρητη από συμπολίτες που έκαναν την βόλτα τους στην παραλία, με μερικούς μάλιστα να δίνουν και ένα χεράκι βοηθείας.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την προσπάθεια απομάκρυνσης του κάδου. 




Read More »
Εθελοντές της PELORUS απομάκρυναν τον κάδο "φάντασμα" από τη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Εθελοντές της PELORUS απομάκρυναν τον κάδο "φάντασμα" από τη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο



Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει πλειοδοτικό και προφορικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση τεσσάρων (4) θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα :

1. Δίπλα από το δεύτερο αναψυκτήριο της παραλίας ΔΡΕΠΑΝΟΥ 20,00 τ. μ.
2. Στο τέλος της παραλίας ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΙ 20,00 τ. μ.
3. Μία θέση μεταξύ κάμπινγκ ΔΡΕΠΑΝΟΥ και κεντρικού Εστιατορίου 20,00 τ.μ.
4. Μία θέση στην βραχονησίδα ξερονήσι και συγκεκριμένα στην θέση Γαλήνη . 20,00 τ.μ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 27-04-2015, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11:30΄ μέχρι 12:00΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ηγουμενίτσα, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. 
Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. 
Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 31/12/2015, οπότε και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο. 
 
Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά:
Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, αν είναι φυσικό πρόσωπο.
Πληρεξούσιο, σε περίπτωση εκπροσώπησης συμμετέχοντος.
Σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης, αν είναι εταιρεία ή κοινοπραξία και έγγραφο νομιμοποίησης του συμμετέχοντα.
Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών ή Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τραπέζης δια την συμμετοχή στη δημοπρασία, ποσού δέκα της εκατό (10%) επί του ορίου της πρώτης προσφοράς, ήτοι χίλια ευρώ (1.000,00 € Χ 10% = 100,00 € ),για τα τρία πόστα (1,3,και 4 ) και 50,00 € για το πόστο 2 (500,00 € αρχική τιμή πόστου επί 10%)
Δημοτική ενημερότητα. Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας , περί μη οφειλής του συμμετέχοντος, (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία).
Φορολογική ενημερότητα. Βεβαίωση της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) για χρέη προς το δημόσιο του συμμετέχοντος, καθώς και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του συμμετέχοντος, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το ετήσιο αντίτιμο χρήσεως του χώρου ορίζεται ξεχωριστά για τα πόστα (1,3 και 4 ) το ποσό των χιλίων (1.000,00 € )και πεντακοσίων ευρώ (500,00 €) για το πόστο δύο (2) .

Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί με φροντίδα του Δημάρχου δέκα (10) ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος της έδρας του Δήμου. Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί μια φορά σε τοπική ημερήσια εφημερίδα . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Τηλ.: 26653-61265, Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου: 26653-61100).
Read More »
Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Συβότων

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Συβότων 
 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει πλειοδοτικό και προφορικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση τεσσάρων (4) θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα :

1.- Στην παραλία ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΣ στο κέντρο αυτής, εμβαδού 20.τ.μ

2.- Στην παραλία ΖΑΒΙΑ στο δυτικό άκρο αυτής, εμβαδού 20.τ.μ

3.- Στην παραλία ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΜΩΛΟΣ στο δυτικό άκρο της παραλίας 20 τ.μ

4.- Στην παραλία ΖΕΡΙ στο δυτικό άκρο της παραλίας εμβαδού 20 τ.μ όπως αυτοί αποτυπώνεται στα τοπογραφικά διαγράμματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας.


Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 27-04-2015, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11:00΄ μέχρι 11:30΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ηγουμενίτσα, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 31/12/2015, οπότε και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο. Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, αν είναι φυσικό πρόσωπο.
Πληρεξούσιο, σε περίπτωση εκπροσώπησης συμμετέχοντος.
Σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης, αν είναι εταιρεία ή κοινοπραξία και έγγραφο νομιμοποίησης του συμμετέχοντα.
Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών ή Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τραπέζης δια την συμμετοχή στη δημοπρασία, ποσού δέκα της εκατό (10%) επί του ορίου της πρώτης προσφοράς, ήτοι χίλια ευρώ (1.000,00 € Χ 10% = 100,00 € ),για τα δύο πόστα (ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΣ & ΖΑΒΙΑ ) και 50,00 € για τα πόστα ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΜΩΛΟΣ & ΖΕΡΙ (500,00 € αρχική τιμή πόστου επί 10%).
Δημοτική ενημερότητα. Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας , περί μη οφειλής του συμμετέχοντος, (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία).
Φορολογική ενημερότητα. Βεβαίωση της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) για χρέη προς το δημόσιο του συμμετέχοντος, καθώς και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του συμμετέχοντος, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
 
Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το ετήσιο αντίτιμο χρήσεως του χώρου ορίζεται ξεχωριστά για τα πόστα (ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΣ & ΖΑΒΙΑ ) το ποσό των χιλίων (1.000,00 € )και πεντακοσίων ευρώ (500,00 €) για τα πόστα ΓΑΛΛΙΚΟΣ & ΖΕΡΙ.Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί με φροντίδα του Δημάρχου δέκα (10) ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος της έδρας του Δήμου. Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί μια φορά σε τοπική ημερήσια εφημερίδα . 
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Τηλ.: 26653-61265, Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου: 26653-61100).
Read More »
Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Συβότων Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Συβότων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τριών θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015
Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τριών θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει πλειοδοτικό και προφορικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση τριών (3) θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα :
  • Στην παραλία ΑΡΙΛΛΑ στο ανατολικό άκρο αυτής, εμβαδού 20.τ.μ
  • Στην παραλία ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο δυτικό άκρο αυτής 20.τ.μ
  • Στην παραλία ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ στο νότιο άκρο της παραλίας αυτής 20 τ.μ
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 27-04-2015, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 12:00΄ μέχρι 12:30΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ηγουμενίτσα, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. 
Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. 
Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 31/12/2015, οπότε και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο. 
 
Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά:
1 Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, αν είναι φυσικό πρόσωπο.

2 Πληρεξούσιο, σε περίπτωση εκπροσώπησης συμμετέχοντος.

3 Σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης, αν είναι εταιρεία ή κοινοπραξία και έγγραφο νομιμοποίησης του συμμετέχοντα.

4 Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών ή Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τραπέζης δια την συμμετοχή στη δημοπρασία, ποσού δέκα της εκατό (10%) επί του ορίου της πρώτης προσφοράς, ήτοι χίλια ευρώ (1.000,00 € Χ 10% = 100,00 € ),για κάθε πόστο .

5 Δημοτική ενημερότητα. Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας , περί μη οφειλής του συμμετέχοντος, (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία).
 
6 Φορολογική ενημερότητα. Βεβαίωση της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) για χρέη προς το δημόσιο του συμμετέχοντος, καθώς και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία.
 
7 Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του συμμετέχοντος, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
 
8 Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το ετήσιο αντίτιμο χρήσεως του χώρου ορίζεται ξεχωριστά για κάθε πόστο το ποσό των χιλίων (1.000,00 € ) .Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί με φροντίδα του Δημάρχου δέκα (10) ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος της έδρας του Δήμου. Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί μια φορά σε τοπική ημερήσια εφημερίδα . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Τηλ.: 26653-61265, Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου: 26653-61100).
Read More »
Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τριών θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας  Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τριών θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.