Συνελήφθη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, ο ένοπλος Αλβανός σκότωσε δύο συγχωριανούς του

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Συνελήφθη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, ο ένοπλος Αλβανός σκότωσε δύο συγχωριανούς του


Συνελήφθη μετά τη διπλή δολοφονία ο ένοπλος Αλβανός δράστης, για τον οποίο είχαν κινητοποιηθεί και οι συνοριακές δυνάμεις στο νομό Ιωαννίνων.

Ο Αλβανός σκότωσε δύο συγχωριανούς του, μετά από καβγά που είχε μαζί τους, για τα βοσκοτόπια.

Μετά την πράξη του αυτή, προσπάθησε να ξεφύγει.

Η Αλβανική αστυνομία ενημέρωσε και τις ελληνικές αρχές καθώς είχε βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να κινηθεί προς την Ελλάδα, καθώς η περιοχή όπου έγινε η δολοφονία βρίσκεται κοντά στα σύνορα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, οι Αλβανοί αστυνομικοί, κατάφεραν να τον εντοπίσουν, σε δασώδη περιοχή με κατεύθυνση προς την Ελλάδα, που κρύβονταν και να τον συλλάβουν.
Read More »
Συνελήφθη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, ο ένοπλος Αλβανός σκότωσε δύο συγχωριανούς του  Συνελήφθη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, ο ένοπλος Αλβανός σκότωσε δύο συγχωριανούς του Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Στο αυτόφωρο αντιδήμαρχος καθαριότητας και υπεύθυνοι του ΧΥΤΑ

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Στο αυτόφωρο αντιδήμαρχος καθαριότητας και υπεύθυνοι του ΧΥΤΑ


Στο αυτόφωρο κατέληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, υπεύθυνος για θέματα καθαριότητας Δημήτρης Κατηρτσίδης και δύο ακόμη άτομα, υπεύθυνα για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν στον ΧΥΤΑ έφτασε αργά το βράδυ απορριμματοφόρο του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να εναποθέσει απορρίμματα.

Δεν του επετράπη η είσοδος, λόγω τροποποίησης ωραρίου που είχε προηγηθεί στη βραδινή βάρδια με αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση από τον κ. Κατηρτσίδη εναντίον των υπευθύνων λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και με την σειρά τους μήνυσαν τον κ. Κατηρτσίδη με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος.

Αργά τη νύχτα στο χώρο του ΧΥΤΑ μετέβη και η Εισαγγελέας Ιωαννίνων.
 
Read More »
Στο αυτόφωρο αντιδήμαρχος καθαριότητας και υπεύθυνοι του ΧΥΤΑ  Στο αυτόφωρο αντιδήμαρχος καθαριότητας και υπεύθυνοι του ΧΥΤΑ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ)


Το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στην παραλία καραβοστάσι της πέρδικας. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του e-igoumenitsa, ένα Jet ski με δυο επιβαίνοντες έκανε επικινδύνους ελιγμούς ανάμεσα και δίπλα σε λουόμενους όταν κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από την νομοθεσία.

Περάν του ότι στην περιοχή δεν υπάρχει καμία σήμανση με σημαδούρες για το ποσό κοντά μπορεί να φτάσει σε περιοχή λουόμενων ένα σκάφος/jet ski , το περιστατικό συνέβη μπροστά στα ματιά του ναυαγοσώστη της περιοχής ο όποιος από πληροφορίες που μας έδωσε ο αναγνώστης όχι μόνο δεν έκανε τον κόπο να καλέσει το λιμεναρχείο αλλά ούτε καν μπήκε στον κόπο να κάνει κάποια παρατήρηση.

Καταλαβαίνουμε ότι το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας δεν μπορεί να είναι πανταχού παρών , αλλά ένας έλεγχος στους ναυαγοσώστες και γενικά στην περιοχή μια στο τόσο μπορεί να γίνεται.
Read More »
Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ) Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η χαρά της δημιουργίας διοργανώνει το πρώτο της ταχύρυθμο σεμινάριο Decoupage

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Ηγουμενίτσα: Η χαρά της δημιουργίας διοργανώνει το πρώτο της ταχύρυθμο σεμινάριο Decoupage


Decoupage είναι η τέχνη της διακόσμησης επιφανειών με κομμάτια χαρτιού, η σύνθεση των οποίων καταλήγει σε ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης. 
Η λέξη decoupage είναι γαλλική και σημαίνει "απόκομμα".
Η τέχνη του decoupage, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, ανάγεται στη Βενετία του 17ου αιώνα.
Εκείνη την εποχή οι τεχνίτες της Βενετίας άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική, για να παράγουν έπιπλα που προσομοίαζαν στα φημισμένα ανατολίτικα με παραστάσεις από την Κίνα και την Ιαπωνία.
Η τεχνική αυτή συνδέεται και με μια σειρά από άλλες τεχνικές όπως είναι το crackle, sospeso trasparente,φωτοσκίαση κλπ.
Το σεμινάριο θα είναι 4,­5 ωρών απογευματινό και θα γίνει στις 11/12 Ιουλίου. 
Θα δείξουμε 3 τεχνικές παλαίωσης.Το κόστος παρακολούθησης είναι 40 ευρώ.
Θα σας παρέχουμε αντίστοιχα τα 3 αντικείμενα πάνω στα οποία θα δουλέψουμε,τα ριζόχαρτα και τα πινέλα καθώς και κόλλες,βερνίκια πάτινες κλπ.
Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην τιμή.
Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να μας καλέσετε στο 2665021137 ή στη σελίδα μας στο facebook “η χαρά της δημιουργίας”.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας,
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η χαρά της δημιουργίας διοργανώνει το πρώτο της ταχύρυθμο σεμινάριο Decoupage Ηγουμενίτσα: Η χαρά της δημιουργίας διοργανώνει το πρώτο της ταχύρυθμο σεμινάριο Decoupage Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν τρεις ιδιοκτήτες μπαρ, για ηχορύπανση

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Συνελήφθησαν τρεις ιδιοκτήτες μπαρ, για ηχορύπανση


Συνελήφθησαν σήμερα (12-07-2015) μετά τα μεσάνυκτα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 29, 48 και 32 ετών, οι δύο πρώτοι ως ιδιοκτήτες και ο τρίτος ως προσωρινά υπεύθυνος λειτουργίας καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ), για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Read More »
Συνελήφθησαν τρεις ιδιοκτήτες μπαρ, για ηχορύπανση Συνελήφθησαν τρεις ιδιοκτήτες μπαρ, για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Σύλληψη 32χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Σύλληψη 32χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη, χθες (11-07-2015) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 32χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους (0,9) γραμμαρίων καθώς και (26) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.



Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Read More »
Σύλληψη 32χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Σύλληψη 32χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, σήμερα (12-07-2015) νωρίς το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε κατά τον έλεγχο, ο 30χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, ποινής φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Read More »
Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση


Συνελήφθη, χθες (11-07-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – εστιατόριο) κατελήφθη ο 22χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί στερεοφωνικό συγκρότημα και να παίζει μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Δημοσιογραφικό καθήκον μας είναι να προλάβουμε τυχόν απόπειρα διάχυσης αμφιβολιών και υποψιών, για ΣΚΑΝΔΑΛΑ διαχρονικά, στο Δήμο της Ηγουμενίτσας, ασχέτως αλήθειας ή μη.

Για τον λόγο αυτό, απευθυνόμενοι στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και προσωπικά στον Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο, θεωρούμε χρήσιμο, απαραίτητο και επιβεβλημένο, να ζητήσουμε να δώσουν στη δημοσιότητα τα παρακάτω στοιχεί:

- Σε ποιες πολεοδομικές ενότητες, προέβη η Δημοτική Αρχή σε απαλλοτριώσεις ακινήτων, σε βάρος ποίων ιδιοκτητών και ποιο ήταν το αποτέλεσμα, την τελευταία δεκαετία.

- Σε ποιες περιπτώσεις εκδόθηκαν δικαστικές αποφάσεις καθορισμού τιμής, με τις οποίες οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν στα Ελληνικά Δικαστήρια.

- Σε ποιες περιπτώσεις και ποιοι απ’ αυτούς δικαιώθηκαν.

- Σε ποιες περιπτώσεις η Δημοτική Αρχή δεν εξάντλησε το δικαίωμα προσφυγής στα ανώτατα Δικαστήρια και με ποια επιχειρήματα.

- Σε ποιους δικαιωθέντες ιδιοκτήτες η Δημοτική Αρχή κατέβαλε τις επιδικούμενες αποζημιώσεις ή έχει αναγνωρίσει νόμιμα τα χρέη της.

Τα παραπάνω στοιχεία δεν υπόκεινται σε απαγόρευση μη δημοσιοποίησης, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η δημοσίευσή τους είναι δικαίωμα των πολιτών, αφού σε κάθε δημαρχιακή δαπάνη, συμμετέχει με εισφορές, τέλη, φόρος κ.λ.π. και άρα έχουν νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία αυτά.

Περιμένουμε.
Read More »
ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Άνοιξε σφραγισμένο κατάστημα και συνελήφθη

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Άνοιξε σφραγισμένο κατάστημα και συνελήφθη
 
Συνελήφθη, προχθές (10-07-2015) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 41χρονος ημεδαπός, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή.

Ειδικότερα, ο 41χρονος κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μεζεδοπωλείο - ουζερί), έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση καταστήματος που είχε επιβληθεί από τον Δήμο Άρτας.
Read More »
Άνοιξε σφραγισμένο κατάστημα και συνελήφθη Άνοιξε σφραγισμένο κατάστημα και συνελήφθη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 45χρονος για σωρεία διωκτικών εγγράφων, για απάτες και παράβαση της Νομοθεσίας περί Επιταγών

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Συνελήφθη 45χρονος για σωρεία διωκτικών εγγράφων, για απάτες και παράβαση της Νομοθεσίας περί Επιταγών


Συνελήφθη, προχτές (10-07-2015) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία διωκτικών εγγράφων και συγκεκριμένα:
  • ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για το αδίκημα της απάτης.
  • βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, το οποίο διατηρεί σε ισχύ το προαναφερόμενο ένταλμα σύλληψης.
  • δώδεκα (12) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολικά ποινή φυλάκισης εννέα (9) ετών και τεσσάρων (4) μηνών καθώς και χρηματική ποινή (38.800) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Επιταγών και απάτη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Read More »
Συνελήφθη 45χρονος για σωρεία διωκτικών εγγράφων, για απάτες και παράβαση της Νομοθεσίας περί Επιταγών Συνελήφθη 45χρονος για σωρεία διωκτικών εγγράφων, για απάτες και παράβαση της Νομοθεσίας περί Επιταγών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Τρία νέα έργα δημοπρατεί η Περιφέρεια Ηπείρου στη Θεσπρωτία

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Τρία νέα έργα δημοπρατεί η Περιφέρεια Ηπείρου στη Θεσπρωτία


Τη δημοπράτηση και την ανάδειξη αναδόχων τριών έργων στη Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, στη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Αναλυτικά, εγκρίθηκαν :

Δημοπρατήσεις έργων:
  • Εγκατάσταση γεωθερμικού συστήματος στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας για την κάλυψη θερμικών/ψυκτικών αναγκών του ισογείου, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ 
  • Τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 67.000 ευρώ

Ανάδοχοι έργων:
  • Αποκατάσταση δρόμου στο επαρχιακό δίκτυο Μουργκάνας και Σκάλας του Δήμου Φιλιατών, προϋπολογισμού 220.000 ευρώ (Ανάδοχος: ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.)
Read More »
Τρία νέα έργα δημοπρατεί η Περιφέρεια Ηπείρου στη Θεσπρωτία  Τρία νέα έργα δημοπρατεί η Περιφέρεια Ηπείρου στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 30χρονος τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015
Συνελήφθη 30χρονος τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

 
Ένας 30χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στον επιβατηγό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του γραφείου ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.
Read More »
Συνελήφθη 30χρονος τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Συνελήφθη 30χρονος τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.