Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

 
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχτές το μεσημέρι στην διασταύρωση της Καστροσυκιάς στην Εθνιή Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.
 
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δυο οχήματα, ένα Ι.Χ και ένα φορτηγό ψυγείο το οποίο μάλιστα ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
 
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας.
Read More »
Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας  Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Σύβοτα: Η «Καραϊβική» της Ελλάδας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

Σύβοτα: Η «Καραϊβική» της Ελλάδας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Πολλοί τα χαρακτηρίζουν – και όχι τυχαία – ως την «Καραϊβική της Ελλάδας».
Ο λόγος για τα Σύβοτα, ένα κρυμμένο διαμάντι της ηπειρωτικής ακτογραμμής. Ακολουθώντας την Εθνική οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, στρίβετε αριστερά στην Πλαταριά και σε 11 χιλιόμετρα αντικρίζετε τον πετρόκτιστο οικισμό όπου το πράσινο συναντά το γαλάζιο του Ιονίου.
Τα Σύβοτα αναπτύσσονται γύρω από ένα γραφικό λιμανάκι, µε πλακόστρωτη προκυμαία. Λίγο μετά τον οικισμό αρχίζουν οι εξωτικές εικόνες, με τις «διάσημες» παραλίες της περιοχής και τα γαλαζοπράσινα νερά.


Οι πιο φημισμένες παραλίες είναι η Μπέλα Βράκα και η Πισίνα.
Η πρώτη βρίσκεται στην ουσία επάνω στο μικρό νησάκι που λέγεται Μουρτεμένο, ένα από τα ακατοίκητα αλλά κατάφυτα νησάκια, απέναντι από τον οικισμό.
Η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια, καθώς το νερό φτάνει περίπου μέχρι τα γόνατο.
Η Πισίνα βρίσκεται στο νησί Μαύρο Όρος και θα την προσεγγίσετε µε το µικρό σκάφος που κάνει τη διαδρομή από το λιµάνι των Συβότων.
Θεωρείται μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδος και μάλλον δικαιολογημένα, καθώς τα χρώµατα και η διαφάνεια του νερού σε συνδυασμό με την χρυσή αμμουδιά συνθέτουν ένα εξωτικό τοπίο.


Τα Σύβοτα έχουν επίσης πολλούς «µυστικούς» κολπίσκους, αµµουδιές, σπηλιές, τις οποίες καλείται ο επισκέπτης να ανακαλύψει. Με ένα καϊκάκι που ξεκινάει για σύντομες διαδρομές από το λιμάνι προς τα νησιά, μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις ομορφιές .

Οι κοσμοπολίτικες αμμουδιές της Μικρής και της Μεγάλης Άμμου, με τα πεύκα τους να φτάνουν σχεδόν στο κύμα, το εξωτικό Μέγα Ντράφι με τα σμαραγδένια του νερά, η Ζάβια με την εξωτική απόχρωση στα νερά και τον ελαιώνα στο πίσω μέρος της και η οικογενειακή Ζέρη με τις νεροτσουλήθρες της είναι μερικές από αυτές. Ιδιαίτερης ομορφιάς είναι η παραλία της Αγίας Παρασκευής, με το καταπράσινο νησάκι που «κλείνει» τον κολπίσκο της, ενώ φημίζεται για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Ένα από τα μέρη, που πρέπει έστω μια φορά στη ζωή σας, να δείτε με τα δικά σας μάτια…


Δείτε εδώ το βίντεο:
 
Read More »
Σύβοτα: Η «Καραϊβική» της Ελλάδας (+ΒΙΝΤΕΟ) Σύβοτα: Η «Καραϊβική» της Ελλάδας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Εθελοντές της PELORUS αφαίρεσαν επικίνδυνο τσιμεντένιο όγκο από τη θάλασσα του Δρεπάνου (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
Εθελοντές της PELORUS αφαίρεσαν επικίνδυνο τσιμεντένιο όγκο από τη θάλασσα του Δρεπάνου (+ΦΩΤΟ)

  
Εθελοντές της PELORUS αφαίρεσαν την Παρασκευή, με τη βοήθεια μπουλντόζας, επικίνδυνο τσιμεντένιο όγκο από τη θάλασσα του Δρεπάνου 

Το τσιμεντένιο μπλοκι, με βάρος 1700 κιλά βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή, μπροστά στο κάμπινγκ. 
 

Το μπλοκι, στο οποίο είχαν τραυματιστεί πολλοί συμπολίτες μας, βρισκόταν στο σημείο από την εποχή που υπήρχε εξέδρα και χρησίμευε ως σημείο πρόσδεσης εξέδρας και σκαφών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο μπλόκι, είχε επισημανθεί από τη PELORUS από πέρσι, χωρίς κανένας από τους "υπεύθυνους" να ευαισθητοποιηθεί για την απομάκρυνσή του. 

Read More »
Εθελοντές της PELORUS αφαίρεσαν επικίνδυνο τσιμεντένιο όγκο από τη θάλασσα του Δρεπάνου (+ΦΩΤΟ) Εθελοντές της PELORUS αφαίρεσαν επικίνδυνο τσιμεντένιο όγκο από τη θάλασσα του Δρεπάνου (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες
 
 
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση


Συνελήφθησαν, χθες (08-08-2015) τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 19 ετών, ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες - μπαρ) αντίστοιχα, για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.

Read More »
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ "Συναυλία του Μοντέρνου τμήματος με υψηλά πρότυπα"

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 
"Συναυλία του Μοντέρνου τμήματος με υψηλά πρότυπα" 
 
 
Την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του "Πάνθεον" η συναυλία του Μοντέρνου τμήματος του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας που λειτουργεί υπό τη Δ/νση του κ. Γιώργου Λάμπρη. 
 
Ήταν μια πολύ "ROCK" βραδιά. 
 
Οι μαθητές με τη στόφα του επαγγελματία αντεπεξήλθαν στις απαιτήσεις μιας συναυλίας και μας ταξίδεψαν με τη μουσική και τα τραγούδια στις παλιές καλές εποχές. 
 
Ακούστηκαν κλασικά αλλά και σύγχρονα Rock κομμάτια. 
 
Ήταν άψογα προετοιμασμένοι για τις ανάγκες που απαιτούσε η συναυλία. 
 
Το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε υψηλού επιπέδου θεάματα. 
 
Αυτό οφείλεται στη φιλοσοφία της Διεύθυνσης του Ωδείου να δημιουργήσει "Εργαστήρια" - μικρά γκρουπ μαθητών που προετοιμάζονται πολύ καιρό σαν ομάδα για να αποκτήσουν την εμπειρία να συνεργαστούν, ν' αποκτήσουν τη συνοχή που χρειάζεται σε όλα τα μουσικά σχήματα έτσι ώστε να παρουσιάσουν αυτό το άρτιο αποτέλεσμα που είδαμε. 
 
Η φωτιστική και ηχητική κάλυψη της συναυλίας από την εταιρία Maestro sound δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από τις επαγγελματικές συναυλίες. 
 
Το ενθουσιώδες κοινό παρέμεινε μέχρι το τέλος της συναυλίας. 
 
Συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές. 
 
Τους απολαύσαμε. 
 
Συγχαρητήρια στους δασκάλους που τα προετοίμασαν και σε όλους τους συντελεστές. 
 
Περιμένουμε από Σεπτέμβρη και άλλες τέτοιες υπέροχες διοργανώσεις.
Read More »
ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ "Συναυλία του Μοντέρνου τμήματος με υψηλά πρότυπα" ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  "Συναυλία του Μοντέρνου τμήματος με υψηλά πρότυπα" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο για τις αθλήτριες του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας, Εύη Τζοβάρα και Φαίη Σωτηρίου

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
Ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο για τις αθλήτριες του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας, Εύη Τζοβάρα και Φαίη Σωτηρίου


Στην συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου που διεξήχθη στην Λάρισα την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Αυγούστου συμμετείχαν οι αθλήτριες του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας Εύη Τζοβάρα και Φαίη Σωτηρίου .

Η Εύη Τζοβάρα κατέκτησε την 1 πρώτη θέση στα 3000 μέτρα με επίδοση 11.04.10 και η Φαίη Σωτηρίου την 3 τρίτη θέση στα 400 μέτρα με επίδοση 60.25 και την 2 δεύτερη θέση στην ομάδα σκυτάλης κορασίδων 4Χ400 .
Στην συνάντηση συμμετείχε και ο προπονητής του συλλόγου κ Βιρβίλης Κώστας .
Συγχαρητήρια στον προπονητή και στις αθλήτριες που μετείχαν στους αγώνες .
Read More »
Ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο για τις αθλήτριες του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας, Εύη Τζοβάρα και Φαίη Σωτηρίου Ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο για τις αθλήτριες του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας, Εύη Τζοβάρα και Φαίη Σωτηρίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Φωτιά σε δασική έκταση στη Παλιά Σαγιάδα (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
Φωτιά σε δασική έκταση στη Παλιά Σαγιάδα (+ΦΩΤΟ)


Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, σε δασική έκταση πάνω από τη Παλιά Σαγιάδα.

 

Στη κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, καθώς και εθελοντές από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Σαγιάδας.
Read More »
Φωτιά σε δασική έκταση στη Παλιά Σαγιάδα (+ΦΩΤΟ) Φωτιά σε δασική έκταση στη Παλιά Σαγιάδα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Άγρια συμπλοκή πριν λίγο στο νυχτερινό μπαρ SOHO

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015
Άγρια συμπλοκή πριν λίγο στο νυχτερινό μπαρ SOHO



Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε πριν λίγο (3.30) στο νυχτερινό μπαρ SOHO στη παραλία του Δρεπάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, ο τσακωμός σημειώθηκε ανάμεσα σε θαμώνες και στους δύο "πορτιέριδες" του μαγαζιού.

Από την συμπλοκή, η οποία περιελάμβανε μπουκάλια και λοστούς, τραυματίστηκαν αρκετά άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο κέντρο υγείας Ηγουμενίτσας, ενώ ο δρόμος έξω από το μαγαζί γέμισε με αίματα.

Από την Αστυνομία προσήχθησαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.
Read More »
Άγρια συμπλοκή πριν λίγο στο νυχτερινό μπαρ SOHO Άγρια συμπλοκή πριν λίγο στο νυχτερινό μπαρ SOHO Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.