Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός φυγόποινος, στο Βασιλικό Θεσπρωτίας Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, για κλοπή

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός φυγόποινος, στο Βασιλικό Θεσπρωτίας
Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, για κλοπή


Συνελήφθη, σήμερα (04-11-2015) μετά τα μεσάνυχτα στο Βασιλικό Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης επτά ετών για κλοπή.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Read More »
Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός φυγόποινος, στο Βασιλικό Θεσπρωτίας Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, για κλοπή Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός φυγόποινος, στο Βασιλικό Θεσπρωτίας Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, για κλοπή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (03-11-2015), έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος στον 49χρονο και σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του στην Ανατολή Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
εννέα ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3250,8) γραμμαρίων
μία ηλεκτρονικά ζυγαριά ακριβείας
ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης και την αξιολόγηση των στοιχείων της έρευνας, προέκυψε ότι ο 49χρονος, λίγο πριν από την αστυνομική επιχείρηση, είχε προμηθεύσει τον 25χρονο συλληφθέντα, με ποσότητα κάνναβης, βάρους (39,4) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/01/toksotaaaaaaaaaaa.jpg
 
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., και την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. το Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων στο πλαίσιο του Έργου «Bridges of History and Tradition».

Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας στο Κέντρο του Έργου ΒRIDGETRAD στο Γεφύρι της Άρτας (δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο) με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου ενώ στη συνέχεια η Έκθεση θα μεταφερθεί σε Ηγουμενίτσα, Φιλιάτες, Παραμυθιά και Κόνιτσα .

Επίσης την πρώτη μέρα στην Αίθουσα του Κέντρου BRIDGETRAD στην Άρτα (δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο) διοργανώνονται Έκθεση Βιβλίου, Προβολή Βίντεο-λευκωμάτων όπως και παρουσίαση των Πέτρινων Γεφυριών της Ηπείρου και ο Μύθος του Γεφυριού της Άρτας με ομιλητή τον κ. Πασιάκο Μιχάλη, Πρόεδρο Κέντρου Ιστορικών Μελετών Θεσπρωτίας.

Τη δεύτερη μέρα διοργανώνονται δραστηριότητες Εναλλακτικού Τουρισμού (RAFTING) από το Γεφύρι της Πλάκας έως τη Γέφυρα Τζαρή στην Σκούπα Άρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26510 23960 – 77656 , 26650 27381 και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου tedkioan@otenet.gr και tedknthe@otenet.gr

Η Δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία.

Read More »
Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

ΕΠΑΝAΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
ΕΠΑΝAΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Δημόσιο Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια ειδών εξοπλισμού παιδικής χαράς Ηγουμενίτσας.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 150.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (23%) και κριτήριο ανάθεσης είναι η συνολικά χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Η δαπάνη χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο κατά 120.000,00€ και από ίδιους πόρους του Δήμου κατά 30.000,00€. Οι πιστώσεις θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα τον ΚΑ:30.7135.60 «Προμήθεια Εξοπλισμού Παιδικής Χαράς Ηγουμενίτσας» με το ποσό των 120.000,00€ και τον προϋπολογισμό έτους 2016 στον οποίο έχει εγγραφεί ανάλογη πίστωση, με το ποσό των 30.000,00€.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Η Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ: 10-11-2015.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: 03-12-2015 και ώρα 15:00.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.-Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr)

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συνεταιρισμοί της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή ή προμήθεια ειδών σχετικών με το αντικείμενο της παρούσας.

Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό οφείλει να υποβάλει ηλεκτρονική προσφορά για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών, όπως αυτά αναλυτικά περιγράφονται στην αριθ.14/2015 Διακήρυξη και στη συνημμένη αυτής μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Απαγορεύεται, επί ποινή αποκλεισμού, η συμμετοχή στο διαγωνισμό μιας επιχείρησης σε περισσότερες από μια συμμετοχές (σχήματα διαγωνισμένων).

Το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή συμμετοχής, το ύψος της οποίας πρέπει να αντιστοιχεί σύμφωνα με το άρθρο 157 ν. 4281/2014, σε ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς το ΦΠΑ, ήτοι ποσού 2.440,00€ (μετά από στρογγυλοποίηση) και να έχει χρονική ισχύ τουλάχιστον 120 ημερών, μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προφορών.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 90 ημέρες από την υπογραφή της.

Αρμόδια Υπάλληλος για πληροφορίες: Ιφιγένεια Κώτσια, τηλ.:2665361212, fax: 2665029119, e-mail: igoumen2@otenet.gr

Τα έξοδα των εκ του νόμου απαραίτητων δημοσιεύσεων της περιληπτικής Διακήρυξης θα βαρύνουν τον ανάδοχο στον οποίο θα κατακυρωθεί οριστικά η προμήθεια (άρθρο 46 Ν.3801/09 ΦΕΚ 163 Α’/04-09-2009).
Read More »
ΕΠΑΝAΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΠΑΝAΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Καλούνται οι κάτοικοι της Πλαταριάς να υποβάλουν τις προβλεπόμενες δηλώσεις ιδιοκτησίας

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Καλούνται οι κάτοικοι της Πλαταριάς να υποβάλουν τις προβλεπόμενες δηλώσεις ιδιοκτησίας


Οι κύριοι και νομείς των ακινήτων της περιοχής της εγκεκριμένης μελέτης πολεοδόμησης και επέκτασης οικισμού Πλαταριάς (ΦΕΚ 16/Δ΄/19-01-1995) του Δήμου Ηγουμενίτσας ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να υποβάλουν τις προβλεπόμενες δηλώσεις ιδιοκτησίας εάν δεν έχουν υποβάλει ή εάν έχουν επέλθει μεταβολές για την κατάρτιση των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων, ώστε να συνταχθεί η πράξη εφαρμογής.

Η υποβολή των δηλώσεων ιδιοκτησίας θα γίνεται στα γραφεία της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ηγουμενίτσας. Η διάρκεια για την υποβολή τους θα είναι για δύο (2) μήνες, ήτοι από 15-11-2015 έως 15-01-2016.

Επίσης καλείται η Τ.Κ. Πλαταριάς για τις ενέργειές της προκειμένου να γίνει ενημέρωση των πολιτών. Πληροφορίας: κ. Λουκάς Χαρίλαος τηλ. 2665361263.

Read More »
Καλούνται οι κάτοικοι της Πλαταριάς να υποβάλουν τις προβλεπόμενες δηλώσεις ιδιοκτησίας Καλούνται οι κάτοικοι της Πλαταριάς να υποβάλουν τις προβλεπόμενες δηλώσεις ιδιοκτησίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Λήψη μέτρων αποκατάστασης - σήμανσης βλάβης επί της δημοτικής οδού από διασταύρωση Ε. Ο. Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας προς Κεστρίνη

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Λήψη μέτρων αποκατάστασης - σήμανσης βλάβης επί της δημοτικής οδού από διασταύρωση Ε. Ο. Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας προς Κεστρίνη

1. Λόγω εκτέλεσης επειγουσών εργασιών αποκατάστασης σοβαρών βλαβών επί της δημοτικής οδού από διασταύρωση Ε. Ο. Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας προς Κεστρίνη, θα τοποθετηθούν πινακίδες «Διέλευση με ευθύνη οδηγών», Κ-20 «Κίνδυνος λόγω εκτελούμενων εργασιών στην οδό», Π-32 «Όριο ταχύτητας 50», εκατέρωθεν του τμήματος της οδού που παρουσιάστηκαν βλάβες, μέχρι 30-11-2015.

2. Η κίνηση οχημάτων προς Κεστρίνη, ιδιαίτερα των βαρέων, μπορεί να εξυπηρετηθεί στο διάστημα αυτό και από την διασταύρωση της Ε. Ο. Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας, στο Ράγιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
ΘΩΜΑΣ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗΣ
Read More »
Λήψη μέτρων αποκατάστασης - σήμανσης βλάβης επί της δημοτικής οδού από διασταύρωση Ε. Ο. Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας προς Κεστρίνη Λήψη μέτρων αποκατάστασης - σήμανσης βλάβης επί της δημοτικής οδού από διασταύρωση Ε. Ο. Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας προς Κεστρίνη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός της Π.Ε. Θεσπρωτίας για πετρελαίο θέρμανσης, υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Διαγωνισμός της Π.Ε. Θεσπρωτίας για πετρελαίο θέρμανσης, υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών


Ανακοινώνουμε ότι έχοντας υπόψη :

α) Τον Ν.3852/2010,
β) Τον Ν.2286/95,
γ) Το Π.Δ. 118/07

δ)Την υπ’ αριθμ. 29/1639/30-10-2015 απόφαση της οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου και άλλες διατάξεις, προκηρύσσουμε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές ανάδειξης προμηθευτών: 1) πετρελαίου θέρμανσης 2) υγρών καυσίμων κίνησης και 3) λιπαντικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε Θεσπρωτίας και Ν.Π.Δ.Δ. του Νομού, για το έτος 2016, με κριτήριο κατακύρωσης για τα δύο πρώτα η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ (υψηλότερο ποσοστό έκπτωσης της % επί της μέσης διαμορφούμενης λιανικής τιμής πώλησης την ημέρα παράδοσης του είδους, η οποία θα προσδιορίζεται από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας) και για τα λιπαντικά η συνολικά χαμηλότερη τιμή.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr και τα κατά περίπτωση έντυπα έγγραφα υποβάλλονται στο Τμήμα Προμηθειών της Π.Ε. Θεσπρωτίας (Π.Τσαλδάρη 18-Ηγουμενίτσα). Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι μέχρι και 10-12-2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων του διαγωνισμού και την διακήρυξη αυτού από το Τμήμα Προμηθειών της Π.Ε. Θεσπρωτίας. (τηλ. 2665360114) και e-mail:ch.sarmpani@php.gov.gr.Αιτήματα για συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την διακήρυξη υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο www.promitheus.gov.gr

Ενδεικτικός συνολικός προϋπολογισμός 156.438,22 € με Φ.Π.Α.(23%).

Τα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν την Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΘΩΜΑΣ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗΣ
Read More »
Διαγωνισμός της Π.Ε. Θεσπρωτίας για πετρελαίο θέρμανσης, υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών Διαγωνισμός της Π.Ε. Θεσπρωτίας για πετρελαίο θέρμανσης, υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο
Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης


Στην Πνευμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύονται έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης, με έντονα συμπτώματα δύσπνοιας και ζάλης.

Πρόκειται για μία οικογένεια κι ένα συγγενικό τους πρόσωπο από το Σταυράκι.

Χθες το βράδυ, στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός και χρειάστηκε να μεταφερθούν και οι έξι μέσα σε λίγα λεπτά στο Νοσοκομείο.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, έφτασαν στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε πως τα έντονα συμπτώματα ζάλης και δύσπνοιας προήλθαν από την εισπνοή υγραερίου θέρμανσης.

Η προσπάθεια λοιπόν να ζεστάνουν το σπίτι τους, στις πρώτες παγωμένες νύχτες του χειμώνα, κόντεψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

Ο 52χρονος πατέρας, η μητέρα 49 χρονών, τα τρία παιδιά τους, 21, 17 και 12 ετών, όπως κι ένα συγγενικό τους πρόσωπο 63 ετών, παραμένουν για προληπτικούς λόγους στην Πνευμολογική Κλινική.

Σημειώνεται ότι η χρήση υγραερίου για τη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες, όπως και τα τζάκια ή οι ξυλόσομπες, που αναβίωσαν στα χρόνια της κρίσης, έχουν στοιχίσει μέχρι τώρα αρκετές ανθρώπινες ζωές.
 
Read More »
Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης  Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Έρχεται η Εγνατία σιδηροδρομική γραμμή: Ηγουμενίτσα - Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη με τραίνο!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Έρχεται η Εγνατία σιδηροδρομική γραμμή: Ηγουμενίτσα - Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη με τραίνο!
 

H χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει έργων υποδομής, όπως επίσης και ο προγραμματισμός χρηματοδότησης έργων της νέας προγραμματικής περιόδου ήταν το αντικείμενο συζήτησης της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) Βέρνερ Χόγιερ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Χρ. Σπίρτζη μέχρι τον Μάρτιο του 2017 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όσο γίνεται περισσότερα έργα που χρηματοδοτούνται από το τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ το οποίο λήγει στο τέλος του χρόνου, προκειμένου να μην χαθούν χρήματα και να μεταφερθούν όσο γίνεται λιγότερα έργα- γέφυρες στο νέο ΕΣΠΑ.

Τα έργα που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Μάρτιο του 2017 είναι οι αυτοκινητόδρομοι, οι επεκτάσεις του Μετρό και τα σιδηροδρομικά. Σε ότι αφορά το μετρό Θεσσαλονίκης υπάρχει παράταση της χρηματοδότησης έως και τον Μάρτιο του 2020.

Επιπλέον, στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε και το θέμα της επέκτασης του προαστιακού από το Λαύριο έως τη Ραφήνα ενώ τα υπόλοιπα έργα που μπαίνουν στον νέο σχεδιασμό, είναι η κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής της Εγνατίας: Ηγουμενίτσα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη- Ορμένιο κόστους 5 δισ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά το Μετρό, ο υπουργός Υποδομών, είπε ότι είναι ένα από τα έργα, που θα εξετάσει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, για την ωρίμανση, αλλά και για την υλοποίηση του στο κομμάτι που είναι ώριμο, το τμήμα της γραμμής 4.

Το πρώτο τμήμα της γραμμής 4 Άλσος Βεΐκου - Γουδί, ύψους 1,4 δισ. ευρώ αναμένεται να δημοπρατηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Ο υπουργός Υποδομών, ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ξένες τράπεζες για τα έργα στην Ελλάδα. Όπως είπε, για το θέμα αυτό θα υπάρξει συνάντηση με εκπροσώπους της Παγκόσμιας Τράπεζας. « Συμφωνήσαμε και συζητήσαμε για τους αυτοκινητοδρόμους που εμπλέκεται η Ευρωπαϊκή Τράπεζα (Μορέας και Ολυμπία Οδός) ένα βαρύ χρονοδιάγραμμα, προκειμένου σύντομα να ολοκληρωθούν οι αυτοκινητόδρομοι που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υποδομών. « Συμφωνήσαμε τις πρόσθετες εγγυήσεις, αλλά και τους υπόλοιπους όρους που θέτουμε εμείς στο τραπέζι. Είναι 300 εκατομμύρια ευρώ μέχρι την ολοκλήρωση ως εγγύηση».

Από την πλευρά του ο κ. Χόγιερ σημείωσε ότι η ΕΤΕπ έμεινε στην Ελλάδα κατά την περίοδο της κρίσης και ότι σκοπεύει να παραμείνει και μετά την κρίση, ενώ σημείωσε ότι αποχωρεί αισιόδοξος από το υπουργείο.«Είναι εκπληκτικό το πόσα έργα θα ολοκληρωθούν σε λίγο στην Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ διαπιστώνοντας "μεγάλη πρόοδο όσον αφορά τους αυτοκινητόδρομους και ειδικά τον Μορέα".

«Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να θέσουμε μια λίστα με προτεραιότητες, όπως μας υπέδειξε και ο υπουργός" κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΤΕΠ.
Read More »
Έρχεται η Εγνατία σιδηροδρομική γραμμή: Ηγουμενίτσα - Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη με τραίνο! Έρχεται η Εγνατία σιδηροδρομική γραμμή: Ηγουμενίτσα - Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη με τραίνο! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι 75χρονου ημεδαπού, στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε το μεσημέρι της 20-05-2015 σε σπίτι 75χρονου ημεδαπού, στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών, από όπου αφαίρεσε διάφορα οικιακά ηλεκτρικά είδη και ρούχα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ

https://katharoskalamas.files.wordpress.com/2015/09/cropped-3.png
 
Στη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Κίνησης το Σάββατο 3/10/2015 και μετά από διεξοδική και γόνιμη συζήτηση για τα προβλήματα του πολύπαθου Καλαμά και τον προγραμματισμό των δράσεων της Κίνησης το επόμενο διάστημα αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Η ανάγκη για μια «επανεκκίνηση» της Κίνησης ώστε να γνωστοποιηθούν ευρύτερα οι σκοποί της και να κινητοποιηθούν οι πολίτες απαιτώντας λύση στα χρόνια προβλήματα που έχουν φέρει το ποτάμι σε πολύ κακή περιβαλλοντικά -ωστόσο ακόμα αντιστρέψιμη- κατάσταση με επιπτώσεις γενικότερα στο περιβάλλον, τους κατοίκους που έχουν απομείνει και την ανάπτυξη της περιοχής. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει μια διακήρυξη της Κίνησης και θα οργανωθεί συλλογή υπογραφών σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.
2. Δημιουργία επίσημου διαδικτυακού τόπου της Κίνησης (katharoskalamas.wordpress.com) για την πληροφόρηση των μελών και φίλων για τις δράσεις της Κίνησης και διατήρηση της σελίδας της στο facebook για κοινοποίηση και σχολιασμό από τους φίλους στα πλαίσια των σκοπών της.
3. Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και γενικότερα επιστημονικούς φορείς και οργανισμούς που μπορεί να βοηθήσουν με μετρήσεις για τη μόλυνση και ρύπανση των νερών του Καλαμά, αναλύσεις μετρήσεων και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
4. Η ανάγκη εξεύρεσης και συνεργασίας με νομικούς που θα παρίστανται, θα βοηθούν και θα συμβουλεύουν την Κίνηση στις νομικές ενέργειες που πρόκειται να προχωρήσει.
5. Η αποστολή εγγράφου στην Περιφέρεια Ηπείρου (Δ/νση Υδάτων) όπου
α) Θα ζητείται η κοινοποίηση των προτάσεων των αρμοδίων επιτροπών σχετικά με την ρύπανση-μόλυνση του Καλαμά
β) Θα ζητείται η γνωστοποίηση των ενεργειών που έχουν γίνει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων
γ) Θα ζητείται απάντηση για τον έλεγχο των αγωγών από τη βιομηχανική ζώνη στην τάφρο της Λαψίστας.
6. Η αποστολή εγγράφου στο Δήμο Πωγωνίου σχετικά με την πορεία των έργων του βιολογικού σταθμού Παρακαλάμου
7. Η αποστολή εγγράφου στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας σχετικά με την κατασκευή-επιδιόρθωση της ιχθυόσκαλας στο φράγμα του Ράγιου για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία των ψαριών και των χελιών στο ποτάμι στα πλαίσια της διατήρησης της ιχθυοπανίδας του και τη βοήθεια που προσφέρει και στον αυτοκαθαρισμό του ποταμού.
8.Η αποστολή γραμμάτων στα σχολεία των Δήμων Πωγωνίου, Ζίτσας και Φιλιατών με αίτημα την επίσκεψη μελών του Δ.Σ. στα σχολεία με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών για τα προβλήματα του ποταμού
9. Η επικαιροποίηση των ενεργών μελών της Κίνησης για το 2015 και η απεύθυνση σε παλαιά μη ενεργά πλέον μέλη να πλαισιώσουν την Κίνηση
10. Η δρομολόγηση μιας ημερίδας με θέμα τα προβλήματα και τις λύσεις που απαιτούνται καθώς και τις απαντήσεις των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών σχετικά με τα μέτρα που έχουν παρθεί ή τις παραλείψεις εφαρμογής μέτρων
Read More »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών


Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, δύο κλοπές, που έλαβαν χώρα το προηγούμενο δίμηνο στην Άρτα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού Ρομά, για κλοπές.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ταυτοποίησαν τη διάπραξη από τον 23χρονο, δύο κλοπών που έλαβαν χώρα την 09/09/2015 και το χρονικό διάστημα από 02 έως 05/10/2015, σε κυλικείο κινηματογράφου και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Άρτας, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ο 23χρονος, παραβιάζοντας τους παραπάνω χώρους, αφαίρεσε συνολικά τρεις ενισχυτές, τρία ηχεία και ένα μικρόφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Read More »
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

ΕΡΩΤΗΣΗ 24 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ VISA SCHENGEN

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
ΕΡΩΤΗΣΗ 24 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ VISA SCHENGEN


Στο πλαίσιο της πλήρους εφαρμογής του νέου πληροφοριακού συστήματος θεωρήσεων Σένγκεν, από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει ξεκινήσει η εισαγωγή βιομετρικών στοιχείων θεωρήσεων (VIS) σε αιτούντες Visa Schengen από χώρες ιδιαίτερης σημασίας για τον Ελληνικό Τουρισμό όπως η Ρωσία, η Κίνα και η Ουκρανία. Η διαδικασία απαιτεί κατά κανόνα τη φυσική παρουσία του αιτούντος στο κέντρο θεώρησης προκειμένου να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφία ειδικών προδιαγραφών.

Σύμφωνα με στελέχη και φορείς της τουριστικής αγοράς όπως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), ήδη από τις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του νέου συστήματος παρατηρείται μεγάλη μείωση των αιτημάτων χορήγησης θεωρήσεων, τάση η οποία εκτιμάται ότι τους επόμενους μήνες θα παγιωθεί. Ως αιτία του μειωμένου ενδιαφέροντος αναφέρεται η απροθυμία πολλών πολιτών τρίτων χωρών να υποβληθούν σε μια διαδικασία που συχνά συνεπάγεται τη μετακίνηση και τη διαμονή τους στους κατά τόπους υποδοχείς βιομετρικών στοιχείων αλλά και οι καθυστερήσεις στη χορήγηση της θεώρησης. Καθώς η καταχώρηση των βιομετρικών στοιχείων στο σύστημα VIS γίνεται μόνο στα Προξενεία από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλιστεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις παραπάνω χώρες-τουριστικές αγορές, σε αυτό το πρώτο στάδιο υποβολής των βιομετρικών στοιχείων.

Η αδυναμία έγκαιρης ανταπόκρισης των κατά τόπους Προξενικών Αρχών στα αιτήματα χορήγησης θεώρησης έχει οδηγήσει πολλούς πολίτες τρίτων χωρών σε προορισμούς εκτός Συνθήκης Schengen και κατά συνέπεια σε σημαντικές απώλειες τουριστικών αφίξεων για το υπόλοιπο της τρέχουσας χρονιάς. Η δε ραγδαία αύξηση των αιτημάτων χορήγησης θεωρήσεων από τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τον φόρτο εργασίας στα Προξενεία της χώρας, εγκυμονώντας τον κίνδυνο ακόμη μεγαλύτερων απωλειών σε έσοδα και αφίξεις για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

- Ποια αναγκαία μέτρα προτίθεται να αναλάβει για την ταχύτερη δυνατή διεκπεραίωση των αιτήσεων χορήγησης θεωρήσεων από τις Προξενικές Αρχές, κατά προτεραιότητα δε στις χώρες εκείνες που αποτελούν σημαντικές αγορές για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Οι Ερωτώντες Βουλευτές
Βασίλειος Γιόγιακας Βουλευτής Θεσπρωτίας
Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β' Αθήνας
Χρήστος Μπουκώρος Βουλευτής Μαγνησίας
Κωνσταντίνος Σκρέκας Βουλευτής Τρικάλων
Κωνσταντίνος Βλάσης Βουλευτής Αρκαδίας
Αθανάσιος Δαβάκης Βουλευτής Λακωνίας
Σοφία Βούλτεψη Βουλευτής Β' Αθήνας
Γεώργιος Γεωργαντάς Βουλευτής Κιλκίς
Μάξιμος Χαρακόπουλος Βουλευτής Λάρισας
Γεώργιος Βαγιωνάς Βουλευτής Χαλκιδικής
Παναγιώτης (Νότης) Μηταράκης Βουλευτής Χίου
Ιωάννης Κεφαλογιάννης Βουλευτής Ρεθύμνου
Ευάγγελος Μπασιάκος Βουλευτής Βοιωτίας
Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης
Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου Βουλευτής Β' Αθήνας
Γεράσιμος Γιακουμάτος Βουλευτής Β' Αθήνας
Νίκη Κεραμέως Βουλευτής Επικρατείας
Νικόλαος Παναγιωτόπουλος Βουλευτής Καβάλας
Αθανάσιος Μπούρας Βουλευτής Αττικής
Βασίλειος Οικονόμου Βουλευτής Επικρατείας
Αικατερίνη Παπακώστα-Σιδηροπούλου Βουλευτής Β' Αθήνας
Κωνσταντίνος Κουκοδήμος Βουλευτής Πιερίας
Χαράλαμπος Αθανασίου Βουλευτής Λέσβου
Μαρία Αντωνίου Βουλευτής Καστοριάς
Read More »
ΕΡΩΤΗΣΗ 24 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ VISA SCHENGEN ΕΡΩΤΗΣΗ 24 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ VISA SCHENGEN Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Δήμος Σουλίου: Πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων διάρκειας 260 ωρών

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Δήμος Σουλίου: Πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων διάρκειας 260 ωρών


Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων υλοποίει πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων διάρκειας 260 ωρών με τίτλο:

«Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση αρωματικών/ φαρμακευτικών φυτών».

Οι καταρτιζόμενοι δεν λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα παρά μόνο πιστοποίηση μετά το τέλος του προγράμματος.

Επειδή απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η ύπαρξη συμμετεχόντων, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στα γραφεία του Δήμου Σουλίου προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Υπεύθυνος Προγράμματος
Ντρίτσος Γεώργιος
Τηλ: 2666360111
Email:gdritsos@paramythia.gr
Read More »
Δήμος Σουλίου: Πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων διάρκειας 260 ωρών Δήμος Σουλίου: Πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων διάρκειας 260 ωρών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Θηλασμός Πάντα και Παντού, χωρίς Ταμπού...

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015
Ηγουμενίτσα: Θηλασμός Πάντα και Παντού, χωρίς Ταμπού...


Στα πλαίσια της εβδομάδας εορτασμού του μητρικού θηλασμού, η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας του Νομού Θεσπρωτίας, εκτός από την συμμετοχή της στον 6ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, έκανε και μια δράση για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ενάντια στο ταμπού για τον δημόσιο θηλασμό.
 
 
Με την καθοριστική συμβολή του φωτογράφου Παπαλάμπρου Αντώνη, αποτυπώθηκε σε μία σειρά φωτογραφιών, η αντίδραση απέναντι σε μια μαμά και θηλάζουσα την ώρα που θηλάζει και φροντίζει το παιδί της δημόσια ... 
 
 
 
Ελάτε να το αλλάξουμε αυτό... όλοι μαζί μπορούμε!!!!!
Θηλασμός Πάντα και Παντού, χωρίς Ταμπού...
 
 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Θηλασμός Πάντα και Παντού, χωρίς Ταμπού... Ηγουμενίτσα: Θηλασμός Πάντα και Παντού, χωρίς Ταμπού... Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.